Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Andżelika Łobodzińska - opinia wątek zamknięty Jestem zadowolona. Szkolenie w bardzo mi pomogło w dalszej mojej drodze...
~Andżelika Łobodzińska
-

ostatnia odp. 3 lata temu

dodano: 7 października 2021

M.S. - opinia wątek zamknięty Serdecznie polecam usługi szkoleniowo-doradcze z wizerunku w biznesie. Pani...
~M.S.
-

ostatnia odp. 4 lata temu

dodano: 21 czerwca 2021

Kurs stylizacji oraz makijaz na najwyzszym poziomie wątek zamknięty Caly kurs przeprowadzony na bardzo wysokim poziomie. Materialy dostarczone...
~Aleksandra Cybulska
-

ostatnia odp. 5 lat temu

dodano: 25 października 2019

Polecam! Super szkolenie wątek zamknięty Pani Aleksandra przeprowadziła dla moich pracowników szkolenie wizerunkowe z...
~Marcin
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 29 grudnia 2018

Kurs makijażu wątek zamknięty Wszystkim poszukującym profesjonalnych kursów makijażu , które uczą...
~Zanette
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2018

Serdecznie polecam :) wątek zamknięty Miałam przyjemność uczestniczyć w intensywnym kursie wizażu. Pani Ola jest...
~Marlena
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 10 października 2018

Lepiej trafić nie można! Polecam! wątek zamknięty Bardzo polecam współpracę z Aleksandrą! Profesjonalnie i kompleksowo...
~Marek
-

ostatnia odp. 6 lat temu

dodano: 25 lipca 2018

Profesjonalnie i miło wątek zamknięty Miałam przyjemność uczestniczyć w indywidualnych warsztatach makijażu,...
~Kinga
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 14 czerwca 2018

Gorąco polecam! wątek zamknięty Kurs u Pani Aleksandry polecam wszystkim którzy naprawdę chcą się czegoś...
~Justyna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 22 września 2017

Jeśli nie masz pojęcia o makijażu to tak, jeśli chcesz się nauczyć czegoś nowego to raczej nie.... wątek zamknięty Pani Aleksandra to bardzo miła osoba, ale niestety kurs który kosztował ok 2...
~Anna
-

ostatnia odp. 7 lat temu

dodano: 1 sierpnia 2017

Serdecznie polecam wzięcie udziału w kursach prowadzonych przez Aleksandrę Matuszak. wątek zamknięty Od zawsze interesowałam się stylizacją i makijażem. Wiele czytałam na te...
~Joanna R
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 3 czerwca 2017

Polecam ! wątek zamknięty Miałam przyjemność uczestniczyć w kursie Stylizacji i kreowania wizerunku....
~Maja
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 maja 2017

Pełen profesjonalizm! wątek zamknięty Z czystym sumieniem polecam Panią Aleksandrę :) Ukończyłam kurs wizażu i...
~Monika
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 8 grudnia 2016

Z całego serca polecam! wątek zamknięty Właśnie ukończyłam kurs i jestem bardzo zadowolona! Jestem młodą osobą i...
~N
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 6 grudnia 2016

Intensywny kurs stylizacji i kreowania wizerunku. wątek zamknięty Fantastyczna prowadzaca Signora Aleksandra, pelna wigoru i wspanialej...
~Sniezana Winter.
1

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 listopada 2016

Kurs kreowania wizerunku, Aleksandra Matuszak wątek zamknięty Zdecydowanie polecam :) Polecam osobom, które przekazane wiadomości chcą...
~Ala
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 15 listopada 2016

Polecam,Pani Aleksandra Matuszak wątek zamknięty Polecam kursy wizażu i stylizacji kreowania wizerunku u Pani Aleksandry...
~kasia wolak
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 11 listopada 2016

Profesjonalistka, Panią Aleksandrę polecam w 100% wątek zamknięty Pani Aleksandra prowadzi lekcje wizażu bardzo efektywnie i interesująco,...
~Julia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 11 lipca 2016

Pozytywnie ,,kopnięta,, do działania .... :) wątek zamknięty Kiedy po nieudanej próbie zrobienia zdjęć do CV, najbliższe mi osoby...
~Agnieszka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 26 stycznia 2016

Makijaż ślubny i okolicznościowy wątek zamknięty Panią Aleksandrę można opisać jednym słowem - Profesjonalistka! Uratowała...
~Stała klientka
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 25 stycznia 2016

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
62

59

wątków

do góry