Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Opinia wątek zamknięty Jak szukacie autoryzowanych stacji obsługi samochodów , to omijajcie tą firmę...
~Kazimierz Ziomek
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 20 maja 2016

Zdziwiony wątek zamknięty Patrze na komentarze, ale jednak pojechalem skuszony szybka dostepnoscia...
~krzychu
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 17 maja 2016

omijac z daleka !!! wątek zamknięty Z serwisem peugeot nie maja nic wspolnego.Wymiana sprzegla w 407 oraz...
~Asia
-

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 13 września 2015

Mega porażka! wątek zamknięty Przyjechałam tam ze Słupska swoim citroenem c5. Mechanik sprawnie określił...
~asia
1

ostatnia odp. 9 lat temu

dodano: 6 września 2015

Arturo - opinia wątek zamknięty Od 2010 r. serwisuje mojego Peugeot 407 w ich serwisie, którego z resztą u...
~Arturo
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 26 września 2012

wymiana cewki i masy innych usterek Peugeot 206CC w PEUGEOT Ciągło wątek zamknięty Świetny serwis i świetna obsługa, autko wyjechało nie tylko naprawione, ale i...
~Monika
3

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 13 kwietnia 2013

wymiana lusterka wątek zamknięty Przy wymianie lusterka bocznego(mialam wlasne)zepsuty mechanizm w Peugeocie...
~ania
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 30 stycznia 2012

Sopot Peugeot wątek zamknięty Kupiłem nowego P. 207, odebrałem go 01.04.2011 i po kilku dniach jestem...
~Klient
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 6 kwietnia 2011

polecam wątek zamknięty byłam w salonie wczoraj i spotkałam sie z bardzo miłą obsługą. Dostałam dobrą...
~Ania
-

dodano: 18 marca 2011

Adam - opinia wątek zamknięty Kupiłem u nich auto w zeszłym roku. Byłem ciekaw jak będzie w serwisie bo...
~Adam
-

dodano: 14 marca 2011

Błażej - opinia wątek zamknięty Odwiedziłam salon Center-Mot w Sopocie trzy razy i za każym podawano mi...
~Błażej
-

dodano: 19 stycznia 2011

nie polecam wątek zamknięty Dealer polecony przez znajomego, więc kupiłem z salonu nowy samochód....
~klient
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 października 2009

Tadeusz - opinia wątek zamknięty umawiają się na inna cenę a po naprawie spiewają inna bez jakiegokolwiek...
~Tadeusz
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 2 czerwca 2008

Radosław Socha wątek zamknięty Serdeczne podziękowania za obsługę dla Pana Radosława Sochy, po raz kolejny...
~Danuta Pacyga
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 4 kwietnia 2008

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
19

14

wątków

do góry