Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super profesjonalna obsługa wątek zamknięty Polecam kontakt z tym ośrodkiem, suuuper miłe, pomocne, profesjonalne Panie...
~Renata
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 26 października 2012

Najlepsze miejsce do rehabilitacji wątek zamknięty Centrum Rehabilitacji to w moim doswiadczeniu najbardzij profesjonalne i...
~Katarzyna J.
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 stycznia 2012

Tak,ale... wątek zamknięty Zacznę od pań recepcjonistek-rewelacyjnie miłe,usłużne,subtelne-od wejścia...
~Anna A.
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 28 grudnia 2011

SUPER EKSTRA wątek zamknięty Juz mialam wrazenie, ze z bolem nigdy sie nie rozstane, az trafilam w czerwcu...
~Izabela
-

dodano: 4 grudnia 2011

Dobra srawa wątek zamknięty Najbardziej ujęła mnie wsparcie pań terapeutek, które chętnie odpowiadały na...
~Joanna
1

dodano: 24 listopada 2011

Adolf Dołmat - opinia wątek zamknięty Składam serdeczne podziękowanie Pani mgr Klaudi Wiśniewskiej,która z pełnym...
~Adolf Dołmat
-

dodano: 10 listopada 2011

Rehabilitacja wątek zamknięty Od urodzenia jestem sceptyczny co do możliwości medycyny, co nie znaczy, że z...
~Stanisław
-

dodano: 21 października 2011

Centrum Rehabilitacji wątek zamknięty Centrum jest bardzo dobrym obiektem,miły personel i doktor wzór sylwetki do...
~Henryk Zielinski
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 4 sierpnia 2011

Rehabilitacja wątek zamknięty Trafiłam tu z dwiema dyskopatiami, uzyskałam szczegółowe informacje odnośnie...
~Kasia
-

dodano: 1 czerwca 2011

Robert S - opinia wątek zamknięty Mogę naprawdę pochwalić pracujący tam zespół za: profesjonalne podejście,...
~Robert S
-

dodano: 10 marca 2011

Rewelacja wątek zamknięty Co tu dużo pisać, miałem tak silny ból kręgosłupa promieniujący do nogi, że...
~Marek
-

dodano: 27 stycznia 2011

Wspaniałe efekty wątek zamknięty Od kilku lat leczyłem się na silny ból ręki spowodowany zmianami w...
~Michał P
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 30 sierpnia 2010

Dziekuje wspanialej grupie terapeutycznej. wątek zamknięty Od poczatku stycznia Bylam leczona metoda Kiropraktyki w Oslo- Norwegi, z...
~Edyta Hætta
-

dodano: 4 lutego 2010

POLECAM!!! wątek zamknięty Polecam wszystkim potrzebującym. Miałam poważne problemy z kręgosłupem,...
~Irena
-

dodano: 29 września 2009

polecam wątek zamknięty Gabinet odwiedzam od prawie dwóch lat, początkowo leczyłam bóle pleców, potem...
~Marta
-

Dziękuję ... wątek zamknięty Jestem wymagajacą osoba pod względem tego rodzaju usług i muszę stwierdzić...
~Anna W.
-

Anna - opinia wątek zamknięty Od wielu lat chodzę na masaże do centrum, niezależnie od adresu. Dużo się...
~Anna
-

dodano: 27 września 2009

POLECAM WSZYSTKIM!!! wątek zamknięty Najlepsi na całym świecie, szczerze polecam bo korzystałem z masaży w wielu...
~Pan
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 18 sierpnia 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

18

wątków

do góry