Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Montaż anteny oraz ustawienie i podłączanie multiroom NC+ wątek zamknięty W punkcie można załatwić kompleksowo pełen pakiet usług, mają różnych...
~Anna Senderska
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 21 lipca 2014

Szybka , profesjonalna obsługa wątek zamknięty Miałem przyjemność skorzystania i obsługi oraz montażu kompletnego zestawu na...
~Andrzej Janiszewski
-

dodano: 21 lipca 2014

Nikomu absolutnie NIE POLECAM Centrum Serwisowego Zaspa wątek zamknięty Firma świadcząca usługi naprawy oraz serwisu telewizji nie wywiązuje się z...
~kasilia
-

dodano: 2 lipca 2014

usługa wątek zamknięty sto procent pozytyw polecam firma godna zaufania termin realizacji bardzo...
~Joanna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 października 2013

Polecam wątek zamknięty Zawsze szybko i sprawnie.
~Menia
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 9 października 2013

Strata czasu wątek zamknięty Nie dosyć, że wiecznie mają zamknięte i wywieszają kartkę "Zaraz wracam", to...
~mieszkaniec okolicy
1

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 10 stycznia 2013

Ocena wątek zamknięty Od początku istnienia n korzystam z tego serwisu i jestem bardzo zadowolony...
~Stanwi
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 22 stycznia 2013

ZAINTERESOWANIE KLIENTEM JEST TYLKO DO CZASU GDY ZAPLACISZ wątek zamknięty sprzedali mi plazme, antene + osprzet.od poczatku dzialalo wadliwie. Na moja...
~DD
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 15 lutego 2012

Super serwis-profesjonalizm na najwyższym poziomie wątek zamknięty Bardzo plecam wszystkim serwis telewizji N na Zaspie , personel przyjazny...
~Piotr
-

dodano: 17 sierpnia 2011

Bardzo Polecam wątek zamknięty Bardzo Polecam
~Tomek
-

dodano: 13 lipca 2011

jestem za wątek zamknięty centrum założyło mnie tv n , antena jest od strony bardzo narażonej na mocne...
~ula
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 11 sierpnia 2010

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry