Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Tragincza akustyka wątek zamknięty Miejsce spoko, klimat i wystroj tez ok, ale akustyka tragiczna. Po koncercie...
~m&m
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 września 2011

dobra lokalizacja i to wszystko wątek zamknięty Lokalizacja świetna, przestrzeń duża, wchodzi mnóstwo ludzi ale.... Ale...
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 17 stycznia 2011

~kamil
-

dodano: 2 czerwca 2010

Świetne miejsce z niesamowitym wnętrzem wątek zamknięty Fantastyczne miejsce na wszelkiego rodzaju eventy oraz koncedrty, a także...
~:)
1

dodano: 21 sierpnia 2009

unikalny klimat wątek zamknięty Polecam kazdemu kto pragnie przezyc koncert lub set ulubionego zespolu lub...
~Mira
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 16 stycznia 2010

CSG i koncert wątek zamknięty Kiepska organizacja - wejście na koncert to jakiś koszmar - na Kult...
~marko
-

dodano: 14 października 2009

Ka - opinia wątek zamknięty Świetne miejsce z wielkim potencjałem na miarę warszawskiej Fabryki Trzciny...
~Ka
-

dodano: 21 stycznia 2009

Ciekawie wątek zamknięty Miejsca jest bardzo dużo, ciekawy, industrialny wystrój. Ceny i jakość...
~ogit
-

ostatnia odp. 16 lat temu

dodano: 5 grudnia 2008

Coś za coś.. wątek zamknięty Ekipa i klimat całkiem spoko..:) Wystrój też, pod warunkiem że ktoś lubi...
~Migotka
-

dodano: 25 listopada 2008

Super przestrzeń, niepowtarzalny klimat, wątek zamknięty CSG budzi wielkie emocje, masywny potężny budynek w zależności od oświetlenia...
~Agnieszka
-

dodano: 21 listopada 2008

Zaj...sta muza na drugiej sali wątek zamknięty Jak ktoś przyszedl siedziec to niepolecam drogi browar xD Ale druga sala ten...
~SzczurekApst
-

dodano: 25 października 2008

Bardzo fajnie wątek zamknięty Byłem, widziałem, potańczyłem... Impreza bardzo fajna. Dla tych co nie...
~Robercik
-

dodano: 28 września 2008

KAMELEON TO POTĘŻNA MASZYNA wątek zamknięty Pamiętam klub z opowiadań koleżenek...Od kilku lat chyba niewiele sie...
~Asia
-

ostatnia odp. 17 lat temu

dodano: 13 marca 2007

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
14

13

wątków

do góry