Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Najlepszy sprzęt i smaki. wątek zamknięty Najlepszy sprzęt i smaki. Wzorowa obsługa klienta. Polecam!
~Jarek
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 14 stycznia 2015

Polecam! wątek zamknięty Bardzo dobre ceny, spory asortyment, obsługa na poziomie Polecam wszystkim
~Krzysztof
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 24 sierpnia 2013

Polecam wątek zamknięty bardzo dobra obsługa, przystępne ceny i super sprzęt :) Pan bardzo uprzejmy,...
~Emesej
1

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 5 stycznia 2013

GODNY POLECENIA wątek zamknięty Bardzo bogata oferta, konkurencyjne ceny i bardzo mila obsługa. Szczerze...
~SYLWIA
-

dodano: 4 grudnia 2012

Fachowo wątek zamknięty Nie drogo, profesjonalnie, zdarzają się rabaty, więc w sumie nawet nie ma na...
~Michał
-

dodano: 9 listopada 2012

Gorąco polecam ! wątek zamknięty Serdecznie wszystkim polecam. Dzięki Panu Oskarowi rzuciłam skutecznie...
~Marzena
-

dodano: 9 listopada 2012

W szoku. wątek zamknięty Nie wierzyłem że jakiś sklep z e-papierosami może mieć tak wysoką ocene ,...
~Oliwia
-

dodano: 26 października 2012

Świetna sprawa! wątek zamknięty Witam.Chciałam powiedzieć,że znalazłam ten sklep właśnie tutaj i przyjechałam...
~Miśka
1

dodano: 25 lipca 2012

100% wątek zamknięty Miła obsługa, fachowe doradztwo, niskie ceny, brak problemu z serwisem bądź...
~żółw
-

dodano: 21 kwietnia 2012

Rzuciłm palenie wątek zamknięty Super. Bogata oferta, fachowa i miła obsługa. Sprzedawca polecił mi wysokiej...
~Ewa
-

dodano: 10 kwietnia 2012

Świetnie wręcz ! wątek zamknięty Baaaaaardzo miła obsługa, pomoc w dobraniu czegokolwiek, rozmaite smaki lq...
~zadowolona
-

dodano: 1 marca 2012

Zachwycony !!! wątek zamknięty Gorąco polecam !!! około 3 tygodnie temu zakupiłem e-papierosa ego-t , jestem...
~Stały klient
-

dodano: 26 lutego 2012

POLECAM !!! wątek zamknięty Doskonała jakość produktu, miła i fachowa obsługa !!! Osobiście miałem kilka...
~MATEUSZ
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 9 lutego 2012

Fachowa miła obsługa wątek zamknięty tak to trzeba przyznać fachowa, bardzo-bardzo-bardzo miła, obsługa oczywiście...
~Kriss
-

dodano: 8 października 2011

Polecam! wątek zamknięty Fachowa i miła obsługa,towar doskanaly jakosciowo i w bardzo przystepnej...
~Sylwia
-

dodano: 21 września 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry