Widok

Chamskie zachowanie

Witam forumowicze.Opiszę Wam sytuację i proszę o poważne odpowiedzi.Szłam z moim facetem ulicą,on obejrzał się za dziewczynami,twierdząc potem,że jedna miała fajny telefon,nieważne...Ja klepnęłam go w tyłek,mówiąc ''Co się oglądasz za innymi,myślisz,że mi miło ? Na to on mi odpowiedział ''pitolnij się w głowę porządnie...'' Zdębiałam,odwróciłam się na pięcie i uciekłam od niego...Dodam,że znamy się ponad 2 lata,po małych przejściach byliśmy,ale nigdy nie odezwał się do mnie w ten sposób!,który uważam nieadekwatny do sytuacji,zbyt wulgarny,okazał mi brak szacunku...Oczywiście on jest urażony jeszcze, obrażony i zniesmaczony,że śmiałam go posądzić,że się za kimś ogląda,jak on na telefon patrzył :/,ale to nie był powód,żeby takim tekstem do mnie :( ...On niby mnie bardzo kocha,choć też tego nie okazuje zbytnio w słowach i w gestach...ale wulgaryzmy to pierwszy ostatnio...niedawno za kółkiem będąc,wyzywał na drodze do kogoś słowami ''jak jedziesz,ku..o" ,dla mnie to nie do przyjęcia,a jak zwracam mu uwagę,to mówi ,że on jest dosadny...Ja uważam to za chamstwo,zwykłe prostactwo...Ja święta nie jestem,bo też przeklnę,ale nie do ukochanego,albo tak do ludzi,on nie chce mnie przeprosić,uważa,że dobrze zrobił,adekwatnie do sytuacji... Nie gadamy od kilku dni,jak już,to potyczki smsowe...Co myślicie?...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
Kamil odwróc sytuacje

idziesz ze swoja dziewczyna
ona oglada sie za facetami-łepek 180st w tył
ty ja klepiesz po tyłku i mówisz"ej kochanie ogladasz sie za f.??!
a ona na to "pitol..z"
a to nie było p..sz mieciutkie???
jakbys sie poczuł?
i co zrobił?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trudno powiedzieć. Powiedziałbym, że to nic takiego. Ot może nie pomyślał co mówi i nie powinno to nic znaczyć. Ale jeśli takie coś wywołało między wami burzę, to jest coś nie tak.
Niekoniecznie z jego winy (z tego co powiedział). Jak zwykle coś zaczyna się gdzieś indziej, a znajduje zalążek wybuchu gdzie indziej.
Porozmawiajcie. Ty nie ciśnij tematu, że był chamski, bo samo takie stwierdzenie, za chamskie nie uważam. Jesteście ze sobą 2lata,a nie 2 miesiące ;-)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 4
Tekst akuratny do zachowania. On nie powinien tak do ciebie mówić, a ty nie powinnaś go po tyłku klepać w miejscach publicznych.
Jeśli rozpatrujemy skalę chamskiego zachowania to według mnie jest remis.
Wydaje mi się że twój facet to kawał zwykłego buraka.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 6
Większość facetów odruchowo obejrzy się za fajną babką, podobnie jak za np. fajnym autem. Nie wierzę, żeby przez 2 lata Waszej znajomości nie było wcześniej takiej sytuacji. Może miałaś klapki na oczach i po prostu tego nie dostrzegałaś?
Jeśli przeszkadza Ci jego chamstwo, to mu to powiedz. Raz, drugi.. trzeci max.
On się nie zmieni, ale jeśli Cię szanuje, zacznie zwracać uwagę choćby na to, co mówi przy Tobie. Jeśli nie.. odpuść go sobie.
Oboje jesteście jeszcze kompletnie niedojrzali.
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2
Sprostowanie -tak czytam teraz i widzę,że napisałam w poście chyba przez pomyłkę ,ze wyraził się ''pitolnij'' ,a powiedział''pier...nij'' ,no chyba,że administrator zmienił...nie wiem,nie znam się...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Myślę, że masz rację. Zachował się po chamsku i powinien przeprosić a nie strzelać focha. Jeśli teraz takie ma odzywki to czego spodziewać się później?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum Towarzyskie

ona-feromony (40 odpowiedzi)

feromony jakie i czy dzialaja...

do góry