Widok
przemyśleń?
jeśli dał Ci materiał do przemyśleń, to bardzo mi przykro, ale wygląda na to, że dotychczas rozważałeś/aś jedynie zagadnienia poruszane w M jak miłość.
Jedyne pytanie, którego wczesniej sobie nie zadawałem, to takie: skoro Bóg za nic nie odpowiada, to po co jest? Żeby wszystkich kochać po równo? Fakt, tego pytania nigdy sobie wczesniej nie zadawałem :)))
Jedyne pytanie, którego wczesniej sobie nie zadawałem, to takie: skoro Bóg za nic nie odpowiada, to po co jest? Żeby wszystkich kochać po równo? Fakt, tego pytania nigdy sobie wczesniej nie zadawałem :)))
zbyt przewidywalny, zbyt prosty, ckliwy
film pod każdym względem jest słaby, a w kilku miejscach bardzo słaby. Już zostawiam w spokoju tematykę i poziom naiwności. Ale gra głownego aktora pozostawia tak wiele do życzenia, że odbiera przyjemność oglądania scen, bo gdy fabuła jest prosta, a dialogi skrajnie przewidywalne, naiwne, dziecinnie proste, to chociaż wzrok chciałoby się nacieszyć. A tu zawód.
Na koniec, wychodzę z kina szukając wciąż w głowie skąd znam tą muzyke, z którego filmu...
Wyrzucone pieniądze.
Na koniec, wychodzę z kina szukając wciąż w głowie skąd znam tą muzyke, z którego filmu...
Wyrzucone pieniądze.
to w żadnym wypadku nie powinno mieć tak wysokiej oceny
czyżby znowu manipulacja informacjami? bo trudno mi uwierzyć, że aż tyle osób nie ma poczucia smaku, a jeśli tak to czuję wstyd za takich ludzi
jeśli jesteś myślący radzę ci szeroko unikać tego "filmu"
albo pooglądać jakieś cringe edgy komplikacje na yt zamiast tego, taniej wyjdzie i i tak lepiej od tego czegoś
jeśli jesteś myślący radzę ci szeroko unikać tego "filmu"
albo pooglądać jakieś cringe edgy komplikacje na yt zamiast tego, taniej wyjdzie i i tak lepiej od tego czegoś
kicz i chłam
dawno nie byłem na niczym gorszym
katolicki ogłupiacz zakładający niską inteligencje u odbiorcy, mnie osobiście tym obrażając
kiczowaty, przekoloryzowany i głupkowaty
nie rozumiem jak mogło to kogokolwiek wzruszyć i jakim cudem jeden z najgorszych filmów ma jedną z najlepszych średnich
oburzajace zwykła manipulacja opiniami
nie polecam odradzam
katolicki ogłupiacz zakładający niską inteligencje u odbiorcy, mnie osobiście tym obrażając
kiczowaty, przekoloryzowany i głupkowaty
nie rozumiem jak mogło to kogokolwiek wzruszyć i jakim cudem jeden z najgorszych filmów ma jedną z najlepszych średnich
oburzajace zwykła manipulacja opiniami
nie polecam odradzam
Sorry, ale trochę bez sensu szukać coś, czego po prostu nie ma. A już na pewno nie w tej formie o której myślisz.
Skąd przekonanie, że niewierzący nie czują kontaktu nie wiem, z naturą, i nie wiedzą dobrze, o co tu w tym wszystkim chodzi?
Podpowiem ci. Twoja wizja rzeczywistości z bogiem w roli głównej obraża naszą inteligencję. Ja wolę nazywać ten byt Absolutem, i powiem ci, że nie jest on do końca osobowy. To całokształt, suma świadomości świadomych istot. Przekonanie o istnieniu wymyślonego, wewnętrznie sprzecznego przyjaciela - to skrajna, obraźliwa dla mnie głupota.
Skąd przekonanie, że niewierzący nie czują kontaktu nie wiem, z naturą, i nie wiedzą dobrze, o co tu w tym wszystkim chodzi?
Podpowiem ci. Twoja wizja rzeczywistości z bogiem w roli głównej obraża naszą inteligencję. Ja wolę nazywać ten byt Absolutem, i powiem ci, że nie jest on do końca osobowy. To całokształt, suma świadomości świadomych istot. Przekonanie o istnieniu wymyślonego, wewnętrznie sprzecznego przyjaciela - to skrajna, obraźliwa dla mnie głupota.