Widok

Chatyratywnie :)

Grabówek Temat dostępny też na forum:
Jest to akcja obejmująca całą Polskę i polega na zbieraniu wszelkiego rodzaju nakrętek plasikowych- zaczynając od tych od wody mineralnej, a kończąc na tych od ketchupu:) u mnie zbiera cała rodzina i grono znajomych

Każda nakrętka ma potencjał by pomóc innym:)
Więcej można przeczytać w internecie wpsiując w przeglądarke google " zbieranie nakrętek".

Szukam osób chcących przyłączyć się do akcji. Korki, które uda mi się zebrać dostarczam do szkoły podstawowej w Gdyni będącej uczestnikiem tej akcji. Po odbiór korków mogę umawiać się na terenie całej Gdyni, w dowolnie wybranym przez Ciebie miejscu:)

Czy ktoś chciałby się przyłączyć?

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam całą wielką siatkę nakrętek po wodzie mineralnej, od 2 m-cy mój mąż je wozi w samochodzie i nie może dojechać do szkoły specjalnej na Pogórzu, chcielismy tam oddać, ale nie jest zupełnie po drodze - mieszkamy na Karwinach. Wiem, kiepskie tłumaczenie.
Może ta szkoła o której piszesz jest gdzies bliżej, to bysmy w końcu zawiezli... Poproszę o namiary.

Ps. Albo zapraszam do mnie po odbiór .

mój e-mail: nikitta23@tlen.pl
Mam sporo tych nakrętek, do jakiej szkoły w Gdyni można je oddać?

Inne tematy z forum Inne

Własna firma (40 odpowiedzi)

Gdzie w Trójmieście jest dobre miejsce dla prowadzenia małej firmy? Mam tu na myśli możliwość...

Jak otworzyć sklep internetowy (77 odpowiedzi)

Przymierzam sie nad otwarciem własnego sklepu internetowego. Mianowicie do tej pory sprzedawałam...

Mahjong, tradycyjna gra karciana (6 odpowiedzi)

Mahjong to jedna z najbardziej znanych gier pasjansowych, w którą codziennie grają miliony....

do góry