Widok
Chatyratywnie :)
Jest to akcja obejmująca całą Polskę i polega na zbieraniu wszelkiego rodzaju nakrętek plasikowych- zaczynając od tych od wody mineralnej, a kończąc na tych od ketchupu:) u mnie zbiera cała rodzina i grono znajomych
Każda nakrętka ma potencjał by pomóc innym:)
Więcej można przeczytać w internecie wpsiując w przeglądarke google " zbieranie nakrętek".
Szukam osób chcących przyłączyć się do akcji. Korki, które uda mi się zebrać dostarczam do szkoły podstawowej w Gdyni będącej uczestnikiem tej akcji. Po odbiór korków mogę umawiać się na terenie całej Gdyni, w dowolnie wybranym przez Ciebie miejscu:)
Czy ktoś chciałby się przyłączyć?
Każda nakrętka ma potencjał by pomóc innym:)
Więcej można przeczytać w internecie wpsiując w przeglądarke google " zbieranie nakrętek".
Szukam osób chcących przyłączyć się do akcji. Korki, które uda mi się zebrać dostarczam do szkoły podstawowej w Gdyni będącej uczestnikiem tej akcji. Po odbiór korków mogę umawiać się na terenie całej Gdyni, w dowolnie wybranym przez Ciebie miejscu:)
Czy ktoś chciałby się przyłączyć?
Ja mam całą wielką siatkę nakrętek po wodzie mineralnej, od 2 m-cy mój mąż je wozi w samochodzie i nie może dojechać do szkoły specjalnej na Pogórzu, chcielismy tam oddać, ale nie jest zupełnie po drodze - mieszkamy na Karwinach. Wiem, kiepskie tłumaczenie.
Może ta szkoła o której piszesz jest gdzies bliżej, to bysmy w końcu zawiezli... Poproszę o namiary.
Ps. Albo zapraszam do mnie po odbiór .
mój e-mail: nikitta23@tlen.pl
Może ta szkoła o której piszesz jest gdzies bliżej, to bysmy w końcu zawiezli... Poproszę o namiary.
Ps. Albo zapraszam do mnie po odbiór .
mój e-mail: nikitta23@tlen.pl