Widok
Chcę kupić feromony
Chcialbym kupić sobie feromony i wypróbować ich działanie ale nie jeśli chodzi o podryw ale w biznesie. Czy ktoś mial takie doświadczenia? .Nie jestem osobą niesmiałą jednakże mam specyficzną pracę...gdzie liczy sie pewność siebie...jestem handlowcem,prezenterem prowadzę pokazy handlowe...spotykam na swej drodze zawodowej i prywatnej dużo nieznanych osób.
No i właśnie od czego zacząć?
No i właśnie od czego zacząć?
Szkoda, bo miałem i jedne i drugie i moim zdaniem premium lepsze. Po pierwsze większą zawartość feromonów. Po drugie po prostu sam zapach jest ładniejszy moim zdaniem oraz dluzej się trzymają na ciele. No ale te niebieskie w sumie również są ok. I jedne i drugie dodają pewności siebie w kontaktach z innymi. Napisz jak podzielają.
Hello, visit our online shop https://www.link.com/
Trzeba zmniejszyć dawkę. Już kolega tutaj napisał, że użyte w nadmiernej ilości mogą powodować efekt odwrotny (oczywiście jeśli są to prawdziwe feromony a nie jakieś szajsy z allegro za kilka złotych). Wyjątkiem jest jeśli łączysz taki pheromone essence ale nie z feromonami ale ze standardowymi perfumami. Wtedy możesz użyć normalną ilość. I tą ilość to sam musisz sobie wyznaczyć. Sam używam jedną kroplę, chociaż w internecie pisali że można używać 2-3. Zauważyłem, że jednak kropla wystarczy aby było działanie. Przynajmniej tak jest w przypadku pheromone essence.
Kilka moich doświadczeń;
Love Desire - niezłe chociaż nie używam i raczej nie kupię bo zapach mi nie odpowiada. Wersja premium również mnie ne ciągnie
pheromone essence - ogólnie super, działanie jest, przyciagają wyraxnie laski. Dodaktowo nie pachną co mi odpowiada.
sesual attraction - przyzwoite, niedrogie tak wiec jeśli nie używaliście feromonow to warto jest sobie kupić
btb - nie polecam. dzialania praktycznie brak
Love Desire - niezłe chociaż nie używam i raczej nie kupię bo zapach mi nie odpowiada. Wersja premium również mnie ne ciągnie
pheromone essence - ogólnie super, działanie jest, przyciagają wyraxnie laski. Dodaktowo nie pachną co mi odpowiada.
sesual attraction - przyzwoite, niedrogie tak wiec jeśli nie używaliście feromonow to warto jest sobie kupić
btb - nie polecam. dzialania praktycznie brak
Przetestowałem w życiu kilka zapachów. Moje typy to:
1. Prada - Luna Rossa Carbon
2. Kenzo - L'Eau par Kenzo Pour Homme
To takie w ciemno można brać.
Love Desire też miałem i też uważam, że to jest obowiązkowa pozycja. Stosunek ceny do jakości prezentuje się w tym przypadku bardzo dobrze. Zapach o miłej aparycji, może się podobać i się podoba.
1. Prada - Luna Rossa Carbon
2. Kenzo - L'Eau par Kenzo Pour Homme
To takie w ciemno można brać.
Love Desire też miałem i też uważam, że to jest obowiązkowa pozycja. Stosunek ceny do jakości prezentuje się w tym przypadku bardzo dobrze. Zapach o miłej aparycji, może się podobać i się podoba.
Pozwolę sobie odświeżyć nieco temat. Mianowicie jakie macie zdanie o perfumach z feromonami? Działają czy nie? Bo czytałam ostatnio pewien artykuł ( co ciekawe pisany przez profesora Lwa Starowicza) o tym,ze zapach ma bardzo duże znaczenie jeśli chodzi o relacje z tą druga osoba i kwestia feromonów nie jest wymyśloną bujdą. ale taki zapach rzeczywiście może mieć bardzo duży wpływ na inne osoby.
Jeszcze nigdy nie stosowałem takich zapachów i jestem ciekaw czy to działa czy nie. Jeśli chodzi o efekt na dziewczyny to również byłoby fajnie jakby działalo. I nie tylko podczas podrywu ale również w robocie (pracuję w damskim towarzystwie i czasami baby są bardzo trudne do wspólpracy nieestety.). Te o których piszesz są zapachowe czy nie?
Love Desire to typowe perfumy z dodatkiem feromonów. Są dwie wersje. Tańsza niebieska i droższa czarna (która kosztuje o wiele więcej ale polecam zainwestować bo sam zapach super, dobrze się trzyma oraz ma zauważalny wpływ na inne osoby. Pheromone essence to esencja feromonów. Nie ma zapachu. Są niewielkie ale tutaj wystarczy tylko jedna kropla ( nie więcej raczej ponieważ można spowodować agresję u innych a nie o to przecież chodzi). Możesz je przykryć dowolnym zapachem.
Na początek Love Desire. Jak nie masz kasy to niebieskie, ale tak jak pisałem naprawdę warto jest sobie kupić ciemne. W wielu sytuacjach mi się przydały. Po pierwsze to jeszcze nie zebrałem tylu komplementów za zapach jak własnie za te (podobnie pisali na innym forum o feromonach, na którym zresztą dowiedziałem się o tym zapachu). Po drugie to można za ich pomoca delikatnie zmanipulować innych, na przykład w pracy. Bo są lepiej do Ciebie nastawieni.