Widok
@pani ania: Jakie to merytoryczne i konstruktywne.Zazdrościsz mu? Skoro Twoje życie jest tak piękne,szczęśliwe i wartościowe to skąd ta frustracja?
Nie cierpię ludzi, ktorzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy: "Ty jesteś głupi! Nie ,to Ty jesteś głupi! A Ty masz krzywy nos! Nie, bo Ty!!!"
Cross ,przyznaj się - to Twoja była?;)
Nie cierpię ludzi, ktorzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy: "Ty jesteś głupi! Nie ,to Ty jesteś głupi! A Ty masz krzywy nos! Nie, bo Ty!!!"
Cross ,przyznaj się - to Twoja była?;)
Obrażanie innych użytkowników to świetny sposób na to aby zaistnieć na tym forum.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jesteś zwyczajnym trollem ale jeżeli chodzi o mnie to w trollowaniu musisz się jeszcze wiele nauczyć.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jesteś zwyczajnym trollem ale jeżeli chodzi o mnie to w trollowaniu musisz się jeszcze wiele nauczyć.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.
Stanisław Lem
Stanisław Lem
Gdy sobie idziemy po ulicy, często chcieli byśmy zostać zaczepieni, zagadani przez obcą miłą osobę. Jednak samemu boimy się zagadać gdyż myślimy, że ta osoba myśli inaczej, poczuje się zażenowana albo zadrwi z nas. To chyba dlatego, że nie wierzymy, że ten/ta obok myśli, czuje podobnie i ma identyczne pragnienia jak my sami. Poszerza się dystans między ludźmi jakby każdy z innej planety był. To wspólnota obcych sobie ludzi. Łączy nas jedynie wspólny chodnik po którym idziemy razem do pracy. Zabraknie pracy, to nie będzie pretekstu by nawet minąć się obojętnie pośród tłumu.
co z tego, że mam pięknego owczarka niemieckiego, na spacerze "dziki" troszke szarpie, lubi zapachy, myśli chyba, że się nawącha na zapas, ułożony, grzeczny, zero agresji, ale jak zobaczy innego psa to zmienia się w wariata, ostatnio szeka nawet na ludzi idących bez psa, bo a nóż widelec jednak ten ktoś idzie z psem
skutecznie odstraszy każdego "absztyfikanta"
skutecznie odstraszy każdego "absztyfikanta"
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.