Widok

Chciałem wpisać swój anons

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Ale myślę, że nie oszukam przeznaczenia. Nie uniknę tego co mnie czeka, tego kogo mam spotkać w życiu. Anons chyba byłby tylko kolejnym dowodem mojego zniecierpliwienia oczekiwaniem.
Poczekam sobie dalej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
@pani ania: Jakie to merytoryczne i konstruktywne.Zazdrościsz mu? Skoro Twoje życie jest tak piękne,szczęśliwe i wartościowe to skąd ta frustracja?
Nie cierpię ludzi, ktorzy zachowują się jak dzieci w piaskownicy: "Ty jesteś głupi! Nie ,to Ty jesteś głupi! A Ty masz krzywy nos! Nie, bo Ty!!!"
Cross ,przyznaj się - to Twoja była?;)
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 8
Cross, ty to robisz notorycznie, nie uważasz, że kiedyś takie zachowanie zacznie obracać się przeciwko tobie?
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 3
Do anonimowego obrzucania obelgami osoby której się nie zna faktycznie potrzeba odwagi i moralnego kręgosłupa. Brawo ricardo, brawo pani ania.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 10
Pani Ania, chcąc nie chcąc, strzał w 10tke! Nie pierwsza osoba to zauważyła i nie jedna jeszcze zauważy. BRAWO Pani Aniu!! Za odwagę i w ogóle ;)))
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 4
Obrażanie innych użytkowników to świetny sposób na to aby zaistnieć na tym forum.
Wszystkie znaki na niebie i ziemi wskazują że jesteś zwyczajnym trollem ale jeżeli chodzi o mnie to w trollowaniu musisz się jeszcze wiele nauczyć.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 13
Jagda ale chociaż z tego twojego ptaka masz ubaw i znów bez podtekstów ha ha mała zrzecz a cieszy.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Haha - a wyobraź sobie reakcje gdy ktoś mnie pyta czym oprócz pracy się w życiu zajmuję i odpowiadam "zajmuję się swoim ptakiem" ;) Fakt-lubię czasem z premedytacją użyć innego słowa - "pielęgnuję" ;) Jeden jedyny raz pojechałem po całości i stwierdziłem, że mam nimfomanię ;)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1
"Będę bez ptaka ;)"

:)))))))

Stanisław Lem
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 6
Myślę że chętnie bym się wybrała ale ten tydzień łącznie z niedzielā mam zajęty (praca) ale po ,czemu nie ,nimfa piękny ptak.
Prawda jest taka, że szczęściu trzeba pomóc.Samo raczej nie przyjdzie.
@pani40+ : jeśli masz ochotę na spacer to zapraszam. Będę bez ptaka ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Gdy sobie idziemy po ulicy, często chcieli byśmy zostać zaczepieni, zagadani przez obcą miłą osobę. Jednak samemu boimy się zagadać gdyż myślimy, że ta osoba myśli inaczej, poczuje się zażenowana albo zadrwi z nas. To chyba dlatego, że nie wierzymy, że ten/ta obok myśli, czuje podobnie i ma identyczne pragnienia jak my sami. Poszerza się dystans między ludźmi jakby każdy z innej planety był. To wspólnota obcych sobie ludzi. Łączy nas jedynie wspólny chodnik po którym idziemy razem do pracy. Zabraknie pracy, to nie będzie pretekstu by nawet minąć się obojętnie pośród tłumu.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
To chociaż Ty się uśmiechaj;)
Nimfa.
co z tego, że mam pięknego owczarka niemieckiego, na spacerze "dziki" troszke szarpie, lubi zapachy, myśli chyba, że się nawącha na zapas, ułożony, grzeczny, zero agresji, ale jak zobaczy innego psa to zmienia się w wariata, ostatnio szeka nawet na ludzi idących bez psa, bo a nóż widelec jednak ten ktoś idzie z psem

skutecznie odstraszy każdego "absztyfikanta"
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
Jagda -kanarek ?
On nie uznaje smyczy. No i płochliwy jest:)
Kota to już widywałem spacerującego z właścicielem na uwięzi ale ptaka jeszcze nie :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Oj jagda na ptaka można dużo poderwać (tylko bez podtekstów)
Coż, ja na ptaka nie poderwę :)
Racja.
Ja za żadnym mężczyzną się nie obejrzę na ulicy, ale za psem - zawsze.
Zadbany, ułożony pies to podstawa.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1
Jeszcze znam na dziecko :P tylko wtedy muszę zabrać ze sobą 2 letnią chrześnicę ;)
Tańce, zabawy, hulanki i swawole... w między czasie i po pracy :)

popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Aniołki

Przeprowadzki (57 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

Orzeszkowej 7 (6 odpowiedzi)

Aniołki to dzielnica dla osób, które cenią sobie spokój, ale nie chcą rezygnować z miejskiego...

Ukryte (6 odpowiedzi)

Ukryte to osiedle dla osób, które w ciszy i harmonii z naturą szukają wytchnienia od zgiełku...

do góry