Widok

Chciałem wpisać swój anons

Poznajmy się Temat dostępny też na forum:
Ale myślę, że nie oszukam przeznaczenia. Nie uniknę tego co mnie czeka, tego kogo mam spotkać w życiu. Anons chyba byłby tylko kolejnym dowodem mojego zniecierpliwienia oczekiwaniem.
Poczekam sobie dalej.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chodziło mi o to że aby być dobrym trollem należy wymyślać coraz to nowe bulwersujące obelgi. A wy ciągle piszecie to samo. Nawet na trolle jesteście za cieńcy. Po prostu dwie umysłowe kaleki, które w necie nieudolnie wylewają własne frustracje.
Coś więcej można dodać. Nie!

Oferta z fanklubem jest cały czas aktualna.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 5
gorszy od "internetowego trola", może być tylko "monotematyczny internetowy trol" i do tego nie umiejący czytać ze zrozumieniem

@cross nie ważne ile razy i na ile sposobów byś im tłumaczył co miałeś na myśli, to i tak to do nich nie dotrze
Nigdy nie rozmawiaj z idiotą. Najpierw sprowadzi cię do swojego poziomu, a potem pokona doświadczeniem.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 5
Zaczęłam pisac o tobie bo jestes własnie takim życiowym nieudacznikiem, który zza swojego monitorka obraza i ocenia innych.

Jesteś tak żałsnym życiowym zerem, że chyba trzeba zorganizować jakąś zbiórkę kasy żeby ci pomóc nieudacvzniku plujący na ludzi zza swojego monitorka :)
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 3
myślę, że nie oszukam przeznaczenia. Nie uniknę tego co mnie czeka, tego kogo mam spotkać w życiu.
==
Nie ma czegoś takiego jak przeznaczenie. Każdego dnia można uczynić coś, co odmieni życie o 180 stopni.
Doprawdy nie wiem skąd u ludzi bierze się przekonanie, że tam gdzieś już wszystko zapisano jak ma wyglądać czyjeś życie i się nie ma na nic wpływu. To po co w takim razie się żyje? Z wolną wolą na dodatek?
A już szczególnie "rusza" mnie gadka w stylu: widocznie Bóg tak chce.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
@Kinga:

Lubię Cię :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chciałeś zapewne powiedzieć, że lubisz czytać moje wpisy. Dziękuję, to miło. :)
@Kinga:
Twoje wpisy, jeśli szczere (a nie mam powodów podejrzewać Cię o nieszczerość) są odbiciem Ciebie. Skoro podoba mi się to, co piszesz... to z automatu przenoszę sympatię na Ciebie. To chyba oczywiste?
I mam w de.. ile masz lat, jak wyglądasz itd.. Nie zamierzam (na dziś :) zakładać z Tobą rodziny :D
Po prostu: Cię lubię :*
masz racje .
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
ja.

Inne tematy z forum Aniołki

Orzeszkowej 7 (6 odpowiedzi)

Aniołki to dzielnica dla osób, które cenią sobie spokój, ale nie chcą rezygnować z miejskiego...

Ukryte (6 odpowiedzi)

Ukryte to osiedle dla osób, które w ciszy i harmonii z naturą szukają wytchnienia od zgiełku...

Przeprowadzki (57 odpowiedzi)

Witam, niedawno potrzebowałam sprawnie i szybko przeprowadzić się z Krakowa do Warszawy....

do góry