Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
super! wątek zamknięty Bardzo fajna szkoła, nie ma problemu z dopasowaniem godzin jazd. Jeździłem z...
~Karol
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 19 lutego 2014

Super. Pierwsze podejście się udało wątek zamknięty Mimo, że zdawałam 2 lata temu, to kiedyś trzeba było wydać opinie xD. Po 30...
~Kasia
-

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 28 stycznia 2014

Gorąco polecam :D wątek zamknięty Wykłady prowadzone są w bardzo sympatyczny sposób, wykładowca oraz...
~Mirela
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 23 maja 2013

Ja tez zdałam!! :) wątek zamknięty W mojej opinii OSK godny polecenia osobom ubiegajacym sie o prawo jazdy!...
~MK PSP
1

dodano: 15 kwietnia 2013

Polecam! wątek zamknięty W Chesterze odbyłam kilka jazd doszkalających z P.Darkiem ,który potrafi z...
~Iza
-

dodano: 9 grudnia 2012

zdałam:) wątek zamknięty Polecam tę szkołę:) kurs bardzo dobry- super wspominam jazdę- jeździłam z...
~Aga
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 16 listopada 2012

Zdalam :) wątek zamknięty Jezdziłam głownie z panem Darkiem i to z jakim spokojem mnie uczyl bylo...
~Aleksandra
1

dodano: 15 listopada 2012

zdane :) wątek zamknięty kurs na prawo jazdy robiłam w innym miejscu, w chesterze miałam tylko 6...
~Ola
-

dodano: 15 września 2012

do kitu wątek zamknięty instruktorzy notorycznie sie spóźniają na jazdy, w czasie jazd wychodzą sobie...
~nn
2

dodano: 16 kwietnia 2008

:( wątek zamknięty Mi się nie podobało strasznie, rzeczywiście instruktorzy załatwiali swoje...
~lilka
1

dodano: 19 maja 2008

Katasrofa.!! wątek zamknięty Dla mnie kurs w tej szkole był męczarnią jazdy z Panem Lechem kończyły sie...
~Gosia
2

dodano: 27 marca 2012

nie polecam niestety wątek zamknięty Niestety nie mogę polecić. Jazdy zawsze zaczynają sie z minumum 10 min...
~verr
2

dodano: 25 maja 2008

Naprawdę dobra szkoła! wątek zamknięty Chester to naprawdę dobra szkoła nauki jazdy - świetne zajęcia teoretyczne i...
~K.
-

dodano: 7 sierpnia 2012

zdałam za pierwszym razem! wątek zamknięty Jestem zadowolona, dogodne godziny jazd, bezstresowa nauka no i przede...
~ja
-

dodano: 3 lipca 2012

Superrrr szkoła jazdy.! wątek zamknięty Właśnie wróciłem z egzaminu. Zadowolony na maksa. Nie ważna pora dnia, czy to...
~Paweł
1

dodano: 24 stycznia 2012

Prawko za 1 razem! wątek zamknięty Po 1 tanio, po 2 szybko i sprytnie. Po 3 na tyle się nauczyłem, że udało się...
~Stasio
-

dodano: 24 stycznia 2012

Super :) wątek zamknięty Bardzo polecam! Super atmosfera i przede wszystkim profesjonalnie prowadzony...
~Natalia
-

dodano: 19 stycznia 2012

Super wątek zamknięty Zero problemow. Przystępna cena. Przystępne terminy. Super atmosfera. Zero...
~Sebek
1

dodano: 23 grudnia 2011

Serdeczne podziękowania wątek zamknięty Pełen profesjonalizm, miła atmosfera, ciekawie i z humorem prowadzone wykłady...
~dorota
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 17 października 2011

Serdeczne podziękowania dla p. Jarka wątek zamknięty Dzięki p. Jarkowi udało mi się zdać egzamin za pierwszym razem:) Doceniam...
~ewa
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 14 października 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
74

58

wątków

do góry