Widok

Chętni na kosza, boisko szkolne na Tuchomskiej.

Koszykówka Temat dostępny też na forum:
Witam,
zbieram chętnych do gry w kosza na boisku przy szkole na Tuchomskiej. W godzinach 17-18. Gdy będzie cieplej i jaśniej, oczywiście można by grać trochę później. Jeszcze jest dość chłodno ale da się grać, więc zapraszam.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Podaj kontakt do siebie :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Chęć jest, więc dawaj proszę znac na lbemail(tutaj wstawic znak @)mac.com
Prosiłbym o założyciela postu na email asarnowski94@gmail.com
Witam,
Niestety serwer Mac odrzuca moje maile. Proszę o kontakt 508-246-426 lub masiov@o2.pl
Tez jestem chętny ale będę dopiero w kwietniu w pl wiec postaram się wtedy skontaktować :) Pozdrawiam
Witam,
Przepraszam za brak odpowiedzi z mojej strony. Kontakt dla zainteresowanych 508-246-426 lub mailowo masiov@o2.pl
Godziny nie uległy zmianie, jednak naprzemiennie z koszem biegam, więc trzeba się umawiać. Niestety trzeba będzie też zamieść boisko, już jacyś idioci rozsypali żwir na tartan.
jaki przedzial wieku?
Generalnie nie są określone widełki. Ja mam 28 lat, jeśli komuś to nie przeszkadza to zapraszam.
ok kiedy gracie?
Staram się być codziennie w okolicach 17-18. Jak będzie więcej ludzi i dłużej będzie jasno można pomyśleć o zmianie godzin. Jutro pewnie też będę. Narazie nikt jeszcze nie przyszedł więc zapraszam. W razie czego, mój nr podałem już wcześniej.
Niestety dzisiaj mnie nie będzie. Jeśli ktoś przyjdzie/przyszedł to przepraszam ale nie wyrobiłem się z robotą. W razie czego proszę o kontak 508-246-426 żeby się jakoś ustawić.

Inne tematy z forum Banino

budujecie/kupujecie na kredyt? (263 odpowiedzi)

Wiem, że dziwne pytanie, ale wspomagacie się wszyscy kredytami? Jak oceniacie, ile trzeba mieć...

Banino Osiedle Rodzinne (4 odpowiedzi)

Czy ktoś wie co oznaczaja wysprejowane znaki pomarańczowej farba na ulicy ?

przedszkole (21 odpowiedzi)

Miszewo nowo otwarte przedszkole w Miszewie zaprasza chętnych na dni otwarte w środę od godz 14...

do góry