Widok

Chętnie poproszę na początek.

Witam szczególnie wszystkie kobiety i dziewczyny.
Napiszę szczerze że jestem szczęśliwym mężem i ojcem. Jednak brakuje mi odrobiny dreszczyku emocji . Chętnie poproszę z kimś o wszystkim i o niczym.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5

:-)))) Jeśli mam być szczery to bardzo pozytywnie mnie zaskoczyłaś:-))) Jeśli mógłbym wiedzieć to w jakiej miejscowości najczęściej bywasz? :-))
W tych czasach ciężko znaleźć osobę która wie i czynnie uprawia naturyzm:-)))
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Jurata rulez Piotrze. Brykam w samych kanotierze, a najbardziej lubię... kowbojski ze sznurka ;)
Zabierz szanowną małżonkę. Napewno ucieszy się :D

Oj tak nakrycie głowy bardzo ważne, reszta kompletnie niepotrzebna :-))) Chyba uczęszczamy na tą samą plażę, ja bywam na tej paręset metrów za Chałupami :-)))
Chciałem zabrać moją małżonkę lecz nie chce nawet o tym słyszeć, muszę się wymykać by się w pełni relaksować:-)))
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nie wiem dlaczego Twój poprzedni post został zablokowany przez modernatora. Ale tak szczerze ci powiem że nad żoną pracuje już dobre 10 lat a efektów brak. Ona nawet nie chce o tym słyszeć. A jeśli chodzi o moje wyskakiwanie z bielizny w sypialni to Flash przy mnie nie ma szans :-))))

Tak jeszcze z 15 lat i wypracujesz sobie stan błogi... błogostan :]
Ps
Szacun Piotrula. Ja po 7 latach, odpuściłam :]

Kasuj, kasuj... la la la :)

Ja też już odpuściłem;-))) ale dokładnie po 12-tu latach :-)
Ale od kiedy zaczęliśmy pisać to pojawił się dla mnie promyk nadziei że będzie miał kto mi posmarować plecy kremem z filtrem UV;-)))

Oczywiście. Liściem paproci, teź będę machała :)

:-)))) nie no bez przesady nie jestem taki wymagający. :-)))) Tak szczerze to mam bardzo małe potrzeby by być szczęśliwym:-)
A Tobie ile potrzeba do szczęścia?

Uhm... zatem szczerze. Jakie są te Twoje potrzeby?
Ps
Ja jestem wolna od potrzeb. Nie szukam drogi do szczęścia. Szczęście jest drogą i ja nią spaceruję od pół wieku.

Potrzeb mam niewiele:-)) do szczęścia starczy mi spokój na łonie natury i kochająca mnie osoba blisko. :-)))

Gratuluję! Bawcie się dobrze :] Udanej majówki :D

Dziękuję:-* wzajemnie
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Cześć Zosiu. Jak u Ciebie nastrój nastawienie do życia po majówce? :-))
Wiesz myślałem że mój post będzie miał jakiekolwiek wzięcie chociaż w majówkowy weekend a tu nawet pies z kulawą nogą się nie odezwał. :-)))

Cześć Piotruś. Majówka? Dopiero przede mną, od dziś do niedzieli ;) Wcześniej trochę obowiązków. Taki życie me. Zawsze inaczej niż inni :D
Nie ściemniaj, że nie szalałeś na tinderze itd. (?) lub mailach.
Ps
Nawet ja, dostałam maila. Od Franza Maurera ~:]

:-)) zawsze inaczej niż wszyscy to też ma swój sens i urok. Ja miałem mieć wprawdzie do końca tygodnia też wolne ale niestety szef wezwał do pracy na czwartek i piątek. Tak to pewnie te dwa dni przeleżałbym na plaży nudystów bo żona szła do pracy.:-)
Jeśli mam być szczery to nie posiadam konta na tinderze ani żadnych innych portalach tego typu. Naprawdę nikt do mnie maila nie napisał. Niestety ludzie po tej pandemii boją się kontaktu z innymi ludźmi jak widać nawet online.:-))

Ja żem nie skarżyła się. Nie ten typ :) Wszystko ma sens i urok, jeśli tylko nadamy temu sens i urok.
Szef to szef, a praca to najwierniejszy kompan. O... nie posiadasz konta na tinderze ? To podobno popularne jest. Ja to mam ponoć "stare myślenie" to tylko uśmiałam się z tego ustrojstwa. Mogę mylić się... gdyż nie zweryfikowałam osobiście :)
Nikt nie napisał? Hm... do mnie piszą kobiety udające mężczyzn i mężczyźni, którzy nie cierpią kobiet.
Pandemia? Mhm... mam odmienne doświadczenia. Zbliżyła ludzi do siebie i może (odrobinę) nauczyła pokory (?), a może mylę się.
Każdy ma inny widok na świat, co jest fascynujące :)
O poranku, wyszłam na balkon, a tam... niespodziewajka. Bratki w donicy, z innym, "uśpionym" na zimę kwiatem. Samosiejki :)
Truskawki przepikowane. Wysadzam kwiaty i majówkę, uważam za otwartą :]

Praca pytajnik No niekoniecznie najwierniejszy kompan człowieka. Może mam trochę dziwne poglądy trzeba do pracy ale dla mnie się liczy bo spokojnie sobie przeżyć bo pracuję po to żeby żyć a nie żyję po to żeby pracować. :-)
:-)) tak tak słyszałem że Tinder jest dość popularny jednak jakoś mnie to nie kręci. Większość ludzi też uważa że mam staroświeckie poglądy Ale ja się dobrze z nimi czuję -:))
Niech piszę do ciebie osobę podszywające się pod kogoś innego to masz czasem niezłą zagadkę:-)))
A uważasz że też się pod kogoś podszywem czy raczej byś powiedziała że jestem sobą?

Balans ważna rzecz, bez popadania w skrajności (a propos pracy i ogólnie ...)
No czekamy. Dotrzymuję Tobie towarzystwa, nim pojawi się manifestowana gwiazda.
Ps
Zagadki to moja specjalność. Co do "podszywania", nie idę tak daleko... Jest mi doskonale wszystko jedno (jak śpiewa Video) :]

Mam dla Ciebie pewną propozycję. Pewnie uznasz że jestem zbyt bezpośredni ale chciałbym Cię zaprosić na wspólne plażowanie naturystyczne. Co Ty na to?
do góry