Widok
Proszę Cię nie pisz tak bo każda kobieta ma swój urok i każda z kobiet jest piękna na swój sposób. Trzeba odszukać tylko w ,,odpowiednie miejsca" :-))
Napisz mi tak szczerze dlaczego miałabyś stracić na bliższym poznaniu? :-)
Mam nadzieję że nie uważasz mnie za cwaniaczka, staram się być lojalny i uczciwy w życiu a przede wszystkim jestem szczery zawsze mówię to co myślę. :-)))
Tygodnia na pewno nie będę zaniedbywał gdyż będzie bardzo pracowity, zaś maili na pewno nie będę zaniedbywał ponieważ żadnych nie dostaje.
Napisz mi tak szczerze dlaczego miałabyś stracić na bliższym poznaniu? :-)
Mam nadzieję że nie uważasz mnie za cwaniaczka, staram się być lojalny i uczciwy w życiu a przede wszystkim jestem szczery zawsze mówię to co myślę. :-)))
Tygodnia na pewno nie będę zaniedbywał gdyż będzie bardzo pracowity, zaś maili na pewno nie będę zaniedbywał ponieważ żadnych nie dostaje.
Chwilunia... źle żeś mnie odebrał :] i zaraz nabierzesz ochoty na "pocieszanie zakompleksionej, zbolałej sierotki", którą NIGDY nie byłam i nie będę.
Słodziutko, wymieniamy sobie posty i wystarczy. Wirtualne kontakty, najlepsze są w wirtualu. Sprawdzone.
Ps
Nie znam Cię i nie mam opinii na Twój temat. Relaks. Paplać sobie tutaj można.. W życiu natomiast jest co robić i to jest najważniejsze.
Co do miejsc... :D to moje "odpowiednie" , w sobotę zostało odkurzone. Na ławce, na przeciwko stolika, przy którym siedziałam z dziećmi, przysiadł nieznajomy i spod ciemnych okularów, pufajac papierosa, lustrował otoczenie. Nie czynił żadnych wysiłków by zostać dostrzeżonym i pewnie dlatego, mój radar , w trybie natychmiastowym, namierzył jego obecność. Jak leniwy, stary kot, bez wysiłku dominował najbliższe otoczenie, pomimo pozostawania w cieniu. Całym sobą wyrażał znudzenie... wręcz totalne zblazowanie.
Rozbawił mnie na cały dzień i wprawił w bardzo dobry nastrój :)
Słodziutko, wymieniamy sobie posty i wystarczy. Wirtualne kontakty, najlepsze są w wirtualu. Sprawdzone.
Ps
Nie znam Cię i nie mam opinii na Twój temat. Relaks. Paplać sobie tutaj można.. W życiu natomiast jest co robić i to jest najważniejsze.
Co do miejsc... :D to moje "odpowiednie" , w sobotę zostało odkurzone. Na ławce, na przeciwko stolika, przy którym siedziałam z dziećmi, przysiadł nieznajomy i spod ciemnych okularów, pufajac papierosa, lustrował otoczenie. Nie czynił żadnych wysiłków by zostać dostrzeżonym i pewnie dlatego, mój radar , w trybie natychmiastowym, namierzył jego obecność. Jak leniwy, stary kot, bez wysiłku dominował najbliższe otoczenie, pomimo pozostawania w cieniu. Całym sobą wyrażał znudzenie... wręcz totalne zblazowanie.
Rozbawił mnie na cały dzień i wprawił w bardzo dobry nastrój :)
Już, już... :) Świętu...jemy! U mnie galareta (kurczak z warzywami) z octem, przylepka chleba i kawa (odgrzewana w mikrofali).
Co za poranek. Trzymam kciuki. Odniosłam i ja malusieńki, drobinkowy ... sukces w dziedzinie, którą ostatnio studiuję i rozkminiam.
Teraz skup sie na mailach, a ja na 3ech dniach laby.
Ps
Trzymam kciuki 0:)
Co za poranek. Trzymam kciuki. Odniosłam i ja malusieńki, drobinkowy ... sukces w dziedzinie, którą ostatnio studiuję i rozkminiam.
Teraz skup sie na mailach, a ja na 3ech dniach laby.
Ps
Trzymam kciuki 0:)
Wszystkie moje posty ku Tobie, są kasowane. Może to próba wymuszenia maila (?)
Nie wymieniam maili z kilku powodów:
* faceci pokazują ich treść żonom by wzbudzić określone reakcje
* przesyłają maile (do konsultacji) innym koleżankom; do mnie trafił taki mail i byłam w szoku, że można naruszać tak intymność i prywatność (wszystkich zainteresowanych)
* itd., itp. ...
Nie wymieniam maili z kilku powodów:
* faceci pokazują ich treść żonom by wzbudzić określone reakcje
* przesyłają maile (do konsultacji) innym koleżankom; do mnie trafił taki mail i byłam w szoku, że można naruszać tak intymność i prywatność (wszystkich zainteresowanych)
* itd., itp. ...
Jeśli chodzi o mnie to śmiało możesz pisać na maila.
Naprawdę niektórzy faceci się tak zachowują? Aż nieprawdopodobne że można tak robić. Dla mnie korespondencja z daną osobą pozostaje tylko pomiędzy tymi dwoma osobami. :-)))
Mogę Tobie też zdradzić że piszę z jedną kobietą. :-))
Jeszcze jedna inna kobieta też napisała na maila jedną wiadomość po moim odpisaniu niestety kontakt się urwał:-((
Naprawdę niektórzy faceci się tak zachowują? Aż nieprawdopodobne że można tak robić. Dla mnie korespondencja z daną osobą pozostaje tylko pomiędzy tymi dwoma osobami. :-)))
Mogę Tobie też zdradzić że piszę z jedną kobietą. :-))
Jeszcze jedna inna kobieta też napisała na maila jedną wiadomość po moim odpisaniu niestety kontakt się urwał:-((
Mhm? To nie jest dobry dzień, by pytać mnie o cokolwiek :)
https://naforum.zapodaj.net/033e83f09cfe.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/d8218aa648ce.jpg.html
Pytanie zasadne i może istnieje popyt na odpowiedź/i. Nie wiem.
Osobiście, nikogo nie oceniam i nie porównuję. Nie widzę w tym sensu.
Nie studiuję innych kobiet i nie wiem jak one podchodzą do tematu.
Sorki bardzo, nie pomogę.
Ps
Mąż to nie jest zwykły Facet. Mąż to Mąż.
Co Ty tworzysz? :D
https://naforum.zapodaj.net/033e83f09cfe.jpg.html https://naforum.zapodaj.net/d8218aa648ce.jpg.html
Pytanie zasadne i może istnieje popyt na odpowiedź/i. Nie wiem.
Osobiście, nikogo nie oceniam i nie porównuję. Nie widzę w tym sensu.
Nie studiuję innych kobiet i nie wiem jak one podchodzą do tematu.
Sorki bardzo, nie pomogę.
Ps
Mąż to nie jest zwykły Facet. Mąż to Mąż.
Co Ty tworzysz? :D