Widok

Chętnie spędzę miło czas w dobry towarzystwie :)

Jestem kobietą mam 26 lat i jestem zapracowanym upadłym aniołkiem chętnie spędzę miło czas w dobrym towarzystwie nie lubię się nudzić a ostatnio brakuje mi towarzystwa znajomi się porozjeżdżali pozakładali rodziny i nie mają czasu. Czekam na propozycje :) Lubię żeglarstwo co w obecnej zimowej aurze niestety musi pozostać w fazie wspomnień z wakacji, poza tym lubię jazdę na rowerze, na rolkach, lubię obejrzeć dobry film, pójśc na kawę czy piwo i jeszcze wiele wiele pewnie rzeczy by się znalazło ale narazie niech reszta pozostanie tajemnicą z racji braku czasu na napisanie czegoś więcej. Napisz na priv albo tutaj
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
jak tylko w kwestii formalnej...
otoz szczegolnie zaciekawila mnie kwestia upadku
Wiedziałem że Cię to zaciekawi:P
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
a Ciebie nie ciekawi Antyspołeczny ?
Ja już to znam, słyszałem to wielokrotnie, ale wolę odwrotne proporcje. Niestety z odwrotnością nigdy się nie spotkałem. Mówienie że jest się dobrym (aniołem) jest chyba niemodne.
"Zrozumiał, że nie tylko był jej bliski, ale nie wiedział gdzie on się kończy, a ona zaczyna"
zawsze mnie ciekawi, jak diabli biora sie za aniola i stracaja go w swe czeluscie :)
urodziłam się jako anioł ale zbiegiem lat zrodził się we mnie diabełek i pozostało 10% anioła 90% diabełka dlatego jestem upadłym aniołkiem :D
Phii, prawdziwy upadły anioł by tak nigdy nie powiedział:P
Stwierdziłby raczej że się potknął i przewrócił;)
A jakby był z jakiegoś wyższego kręgu piekieł, to pewnie by się zarzekał że to było w kościele, a potknął się o zużytą prezerwatywę z nadrukiem jp2:d
he he :) Antyspołeczny potrafisz poprawić humor :D dzięki
może sie nawrócę jeszcze na 100% aniołka :D ale nie wiem czy jest to możliwe ...
ktoś tu żyje ??
póki co wszyscy żyją
też żegluję..proszę napisz 509 69 21 12
hmmm preferuję najpierw kontakt e-mail lub gg życie mnie nauczyło że nie można od razu nr tel podawać bo można potem dostawać masę niechcianych telefonów smsów itp.... moje gg 832663 lub mail 85fallenangel@wp.pl

Inne tematy z forum Poznajmy się

Nowe znajomości w Gdańsku kto ma ochotę pogadać? (7 odpowiedzi)

Cześć wszystkim! Mam na imię Jarek, mam 24 lata i mieszkam w Gdańsku. Od jakiegoś czasu czuję,...

Osoba trans poszukująca bratniej duszy - trójmiasto i nie tylko (73 odpowiedzi)

Cześć! Szukam kontaktu do wszystkich osób, przy których mogłabym się zrelaksować, spędzić miło...

Szukam koleżanki (3 odpowiedzi)

Witam mam 42 lata,18 letnia córkę,partnera ale brak koleżanek.Może znajdę tu duszyczkę która...

do góry