Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
zmiana miejsca wątek zamknięty Miło mi poinformować,że lokal chicken znowu jest otwarty- nowa siedziba-...
~anna
-

ostatnia odp. 13 lat temu

dodano: 20 marca 2012

Genialne wątek zamknięty Chickena polecił mi znajomy- niestety mieszkam w centrum a tamtego obszaru...
~karol
-

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 23 października 2011

najlepsze chickenburgery w Gdyni wątek zamknięty Polecam chickenburgery, jadłem już w wielu miejscach ale te są zdecydowanie...
~Tomek
-

dodano: 26 sierpnia 2011

smaczne wątek zamknięty chodzę tam często jest naprawdę smacznie i dużo zawsze świeże wolę trochę...
~kazek
-

dodano: 24 lipca 2011

REWELACJA wątek zamknięty gdy nie chce mi się robić obiadu zamawiam od Państwa kurczaki. Są...
~Mariusz
-

dodano: 16 lipca 2011

rewelacja wątek zamknięty jedzenie roodem z kfc ale po zjedzeniu ich kurczaka kfc zaczeło mi...
~piotr
-

dodano: 11 lipca 2011

Zdecydowanie pozytywna wątek zamknięty Miejsce zdecydowanie warte polecenia. Pierwszy raz jadlem skrzydelka robione...
~Jozek
-

dodano: 24 czerwca 2011

REWELA!!! wątek zamknięty jak dla mnie rewelacja, jedzonko swieze, pyszne... kij w szprychy tym ktorzy...
~Młody
-

dodano: 24 maja 2011

beznadzieja!!!!!!!!!!!!!!!! wątek zamknięty Pojechałam tam z mężem coś nowo otwartego myślałam że będzie super a tu...
~megi
2

dodano: 12 kwietnia 2011

pychota wątek zamknięty polecam wszystkim, jedzenie w CHIKEN, bardzo dobre produkty, miła obsługa a...
~ania
-

dodano: 17 kwietnia 2011

pycha kurczak wątek zamknięty Byłam tam w lokalu jestem bardzo zadowolona osbiście kurczaki średnio lubię...
~krystka
-

dodano: 22 marca 2011

mniam mniam wątek zamknięty Polecam, super jedzona ekstra duze porcje mozna sie naprawde najesć. Szybki...
~KMS
-

dodano: 19 marca 2011

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry