Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Lukasz - ocena 0 empatii, 0 jakiejkolwiek wrazliwosci. Esencja lekarza z nfz. nie polecam
~Lukasz
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 27 maja 2025

Krystyna - ocena Niezwykle przyjazna atmosfera. Powiedziałabym - wyjątek. Człowiek przestaje...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 4 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

Antonina - ocena Mój syn i ja byliśmy na konsultacji u lekarza. Lekarz jest profesjonalistą w...
~Antonina
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 5 maja 2025

Hanna Urbańska - ocena Polecam dr Jacka Olszewskiego i dziękuję za profesjonalne, rzeczowe podejście...
~Hanna Urbańska
-

ostatnia odp. 3 miesiące temu

dodano: 18 marca 2025

Marcelinka - ocena Bardzo przyjazna Pan, która swoją ogromną wiedzę i wieloletnie doświadczenie...
~Marcelinka
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 2 stycznia 2025

Gosia i Mariusz - ocena Krótkie terminy szybka i fachowa pomoc.
~Gosia i Mariusz
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 14 lipca 2024

Dariusz C - ocena Chcę zdecydowanie polecić Doktora Małysa. Pół roku temu zgłosiłem się z...
~Dariusz C
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 9 lipca 2024

Elżbieta S. - ocena Na zabieg kolanoskopii w Polmedzie zapisałam się do lekarza Wojciecha...
~Elżbieta S.
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 czerwca 2024

Sebastian - ocena Mega człowiek na odpowiednim stanowisku profesjonalny na 100 procent polecam
~Sebastian
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 15 maja 2024

Jarosław Flisik - ocena Dr Jarosław Małys jest najlepszym lekarzem jakiego spotkałem w swoim życiu....
~Jarosław Flisik
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 14 maja 2024

Wiesława z Gdyni - ocena Witam; byłam pacjentką Pana doktora, leczenie zakończone w styczniu bieżący...
~Wiesława z Gdyni
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 5 stycznia 2024

Heraclius - ocena Jestem bardzo zadowolony z usług tej kliniki. LASIK przebiegł bezproblemowo,...
~Heraclius
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 20 września 2023

henryk - ocena Jeżeli ktoś nie wie jak wygląda profesjonalizm to zapraszam do Laguny...
~henryk
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 września 2023

VB - opinia Umówiona wizyta przez PZU dotyczyła kolonoskopii, posiadam rozszerzony pakiet...
~VB
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 lipca 2023

Malgorzata - opinia Zabieg korekcji wady wzroku i usunięcie zaćmy wykonałam prywatnie gdyż...
~Malgorzata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 lipca 2023

Sylwia Szymańska - opinia wątek zamknięty Kolonoskopia w wykonaniu tego lekarza to koszmar zachowywal się jak rzeźnik...
~Sylwia Szymańska
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 4 czerwca 2023

r_olka - opinia wątek zamknięty Już jakiś czas temu korzystałam z tzw.uslugi pana doktora. Przyszłam na...
~r_olka
-

dodano: 31 maja 2023

Przemek - opinia wątek zamknięty Należę do grona bardzo zadowolonych pacjentów dr Gołebiowskiwgo. Kwalifikacje...
~Przemek
-

dodano: 19 maja 2023

Anna - opinia wątek zamknięty Odradzam wszystkim. Miałam tam wykonywany zabieg, efekt? Fatalny. Zero...
~Anna
-

dodano: 19 maja 2023

J.F. - opinia wątek zamknięty Zabieg laserowej korekcji wzroku przebiegł szybko, sprawnie i w pełni...
~J.F.
-

dodano: 17 maja 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
326

258

wątków

do góry