Widok
https://www.znanylekarz.pl/jadwiga-gawronska-skorkowska/stomatolog-chirurg-szczekowy/gdynia - jest dobra ale i okropnie droga. I tak jak w ostatnim komentarzu ciężko dostać dokładną wycenę i trzeba się liczyć, że będzie zdecydowanie powyżej średniej.
Ja znam tylko taniego chirurga dentystycznego, jest na Polnej w Sopocie. Ktoś kiedyś na urlopie mi go polecił. Ktoś z mieszkańców, bo ja nie mieszkam w Sopocie, ale często bywam. W sumie ostatnio to tylko jak jade do mojego chirurga dentystycznego. Nawet jest dość miły.
ocieplenie poddaszy polskich budynków!
I co? Udało się znaleźć?
Witam.Poszukuję dobrego,a nawet bardzo dobrego chirurga dentystycznego.W grę wchodzi bardzo dużo pracy więc i chirurg musi być dobry.Nie musi być tani ale musi wiedzieć za co bierze pieniądze.Dziękuję za odpowiedź jesli ktoś by o takim wiedział
---------------
Witam.Poszukuję dobrego,a nawet bardzo dobrego chirurga dentystycznego.W grę wchodzi bardzo dużo pracy więc i chirurg musi być dobry.Nie musi być tani ale musi wiedzieć za co bierze pieniądze.Dziękuję za odpowiedź jesli ktoś by o takim wiedział
---------------
docieplenie budynków w całej Polsce