Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Katarzyna - ocena 13/01/25 miałam deep plane face lift wykonaną przez dr Karolinę Kondej, nie...
~Katarzyna
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

Wiola - ocena Szczerze Polecam cudowną Doktor Karolinę Kondej - tworzy magie i spełnia...
~Wiola
-

ostatnia odp. 3 tygodnie temu

dodano: 22 maja 2025

Krystyna - ocena W marcu 2025 miałam wykonany przez Panią dr Karolinę Kondej mini lifting...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 1 miesiąc temu

dodano: 8 maja 2025

Zaneta - ocena Jestem po operacji zmniejszenia biustu przez dok.Kondej.Od samego początku...
~Zaneta
-

ostatnia odp. 2 miesiące temu

dodano: 14 kwietnia 2025

Monika - ocena Dziękuję za piękną pracę dr Kondej, nad plastyką biustu. Zabieg odbył się w...
~Monika
-

dodano: 13 kwietnia 2025

Joanna - ocena Około dwa miesiące temu miałam przeprowadzoną odwrócona plastykę powiek z...
~Joanna
-

dodano: 19 marca 2025

Wioletta - ocena Jestem pacjentką doktora od ponad roku. Doktor Zdzitowiecki wykonał operację...
~Wioletta
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 2 stycznia 2025

Barbara Mickiewicz - ocena Bardzo fachowa i miła obsługa. Jestem bardzo zadowolona z efektów zabiegu....
~Barbara Mickiewicz
-

ostatnia odp. 5 miesięcy temu

dodano: 17 grudnia 2024

Dariusz - ocena Trafiłem do kliniki i do dr Muraszki na zabieg liposukcji brzucha oraz...
~Dariusz
-

ostatnia odp. 6 miesięcy temu

dodano: 16 listopada 2024

Magda - ocena Serdecznie polecam Perfect Medica. W czerwcu miałam zabieg. Na każdym...
~Magda
-

ostatnia odp. 11 miesięcy temu

dodano: 29 czerwca 2024

Natalia - ocena U dr Kondej miałam operację czubka nosa. Jestem bardzo zadowolona. To moja...
~Natalia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 22 maja 2024

Iwona - ocena Szczerze polecam Panią dr. Karolinę Kondej. Miałam zabieg powiększenia piersi...
~Iwona
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 21 maja 2024

Irena - ocena Jestem bardzo zadowolona z liftingu szyi i dolnej części twarzy.Pani doktor...
~Irena
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 16 maja 2024

Ewa - ocena Jestem po korekcie powiek dolnych zabieg udał się i jestem bardzo zadowolona...
~Ewa
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 maja 2024

Maria - ocena Jestem bardzo szczęśliwa,że zdecydowałam się na zabieg liftu twarzy u...
~Maria
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 26 stycznia 2024

Agata - ocena Bardzo polecam Panią Doktor! Wykonywałam zabieg powiększenia piersi. Jestem...
~Agata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 24 stycznia 2024

Basia - ocena Korekta odstającego ucha wykonana profesjonalnie, w bardzo miłej atmosferze,...
~Basia
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 30 grudnia 2023

Renata - ocena Zabieg wykonany bardzo profesjonalnie. Efekt po zabiegu przeszedł moje...
~Renata
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 3 grudnia 2023

Paulina - ocena Jestem po zabiegu korekty odstających uszu, bardzo profesjonalnie...
~Paulina
-

ostatnia odp. 1 rok temu

dodano: 7 października 2023

Karolina - opinia wątek zamknięty Dr. Kondej wykonała u mnie korektę uszu. Zabieg przeszedł bez komplikacji...
~Karolina
-

ostatnia odp. 2 lata temu

dodano: 13 czerwca 2023

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
470

322

wątków

do góry