Widok

Chlopak z ul lendziona

Zaczepil mnie ostatnio dwa razy mlody chlopak okolo 20-22 lat z prosba o jakies pieniadze..powiedzial ze zostal sam z niemowlakiem w domu,matka niby gdzies wyjechala i nie ma na mleko dla dziecka..Wiem,ze chodzil tez po okolicznych blokach i prosil ludzi o jakies pieniadze..czy ktos z was go spotkal rowniez?a moze ktos go zna i faktycznie moze potwierdzic jego sytuacje?nie wiem czy nastepnym razem dac mu pieniadze bo naprawde potrzebuje czy tylko sciemnia..Chlopak mowi ze mieszka w wiezowcu na lendziona.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Nie dawaj mu żadnych pieniędzy! Jeśli chcesz być dobrym samarytaninem, to idź sam do sklepu i kup mu mleko.
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
u mnie też był koleś a ja mieszkam na Niedźwiedniku !!! i przyszedł do domu i prosił. Mówił, że mieszka obok w bloku i mama mu wyszła a brat nie ma co jeść i że jak tylko jego mama wróci to odda kasę. Ale ja go nie kojarzyłam i zdziwiło mnie to, że nie polazł do sąsiadów w swoim bloku którzy go znają. Aha i oczywiście prosił o kasę na mleko Bebilon czyli nie to najtańsze :D no przecież. Spławiłyśmy go i widzę, że miałyśmy rację.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Coś na temat, ile to można zarobić żebrząc na ulicy.
http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/Trojmiasto-atrakcyjne-dla-zebrzacych-Dziennie-zarabiaja-kilkaset-zlotych-n70734.html
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Wrzeszcz Górny

Facet klepie po tylku (31 odpowiedzi)

Chciałam ostrzec wszystkie dziewczyny przed facetem który klepie panie po tyłku.Podchodzi on do...

Villa Jaśkowa Dolina (21 odpowiedzi)

Inwestycja powstanie na styku dzielnic Wrzeszcz i Morena, przy pełnej zabytkowych willi Jaśkowej...

Browar Gdański - opinie i oceny (37 odpowiedzi)

Inwestycja będzie realizowana na terenie dawnego browaru we Wrzeszczu. W pierwszym etapie...

do góry