Widok

Chłopaki nie płac(z)ą - odcinek 3

Bachorów też do państwowej szkoły nie posyłajcie, bo to strata czasu i pieniędzy na podatek, książki i inne przybory, niech mądrości się uczą od tatusia i mamuśki, co to tacy cwani są i żadnych podatków nie chcą płacić. Moje dziecko szkołę skończyło i wystarczy, więcej płacić na szkoły nie mam zamiaru. Po co dzieciaki mają tracić 15 lat na szkołę ? Po co im te dyplomy, kiedy i tak potem czekają ich umowy śmieciowe lub praca na zmywaku. Nie, szkoły to bezsens, lepiej dzieciaki trzymać w domu, niech pomagają na działce przyzagrodowej lub w domowym warsztacie.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
Tak to jest, jak Polska dała sobie w okresie transformacji zniszczyć przemysł, rolnictwo.
Dlatego teraz UE wysyła do nas różne "wynalazki", żeby nasz kraj do buta sprowadzić a Niemcom nie mają nic do zarzucenia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Polityka

Nowy rok (3 odpowiedzi)

Znienawidzony Tusku żebyś Ty zniknął z tego świata to byłoby najlepsze życzenie na nowy rok

Panie Tusk daj ludziom spokój (3 odpowiedzi)

P Tusk jest Pan kłamcą oszustem skompromitowanym człowiekiem niech Pan da Polsce spokój i nie...

Fajnopolacy chcą popolemizować ? Proszę bardzo, jestem do usług (3 odpowiedzi)

Kiedyś popularne było przewidywanie powtórki Budapesztu w Warszawie, teraz, po zwycięstwie Trumpa...

do góry