Widok

Chłopi

Chłopi Kultura Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Chłopi.
Chłopi
wg powieści Władysława Reymonta

Wojciech Kościelniak po spektakularnym sukcesie spektaklu "Lalka" w 2010 roku i rozpoczęciu działalności Nowej Sceny spektaklem "Bal w Operze" przygotowuje się do kolejnej premiery - musicalu "Chłopi" wg powieści Władysława Stanisława Reymonta, którego premiera zaplanowana jest na otwarcie Dużej Sceny Teatru Muzycznego w Gdyni we wrześniu 2013 roku. ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

kiedy musical wyjdzie do innych miast?

czekamy na południu Polski...

Byłem 18.01.2015

Nieprawda że nudny spektakl. Przygotowanie i wykonanie rewelacyjne. Niesamowite przedsięwzięcie.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

byłem 17.01 o 19.00

Skala mojego zadowolenia i satysfakcji po obejrzeniu tego spektaklu wynosi 100%. Wiedziałem na co idę i się nie zawiodłem. I rząd/balkon. Muzyka, stroje, atmosfera porywająca i wspaniała. Były łzy wzruszenia bo ja taki klimat w sztuce po prostu lubię. Piękny spektakl. Miłe wspomnienia do końca życia. Pozdrawiam.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0

uwielbiam

Wspanialy spektakl w wykonaniu artystow Teatru Muzycznego. Energia, zywiolowosc i doskonala gra aktorska. Swietna muzyka, zwlaszcza piosenka Na jarmarku w Tychowie. A do tego wspaniala postac Aniola wykreowana przez Maje Gadzinska.
popieram tę opinię 17 nie zgadzam się z tą opinią 0

Smerfy sobie włącz, fajne są...
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

świetne

wzruszające, zwłaszcza anioł
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 0

doskonałe!

Warte 3,5 h !
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

Chłopi to nudna lektura?? To jest świetna powieść.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Byłam 3 razy na tym spektaklu. Nigdy nie widziałam ludzi wychodzących po pierwszym akcie...

Kupię bilet na 28 stycznia 2018

504 83 53 53

Bilety na dzisiaj 03.11.2024 godz. 17.00

Spdzedaję 2x bilety na musical "Chłopi" w Teatrze Muzycznym w Gdyni na dzisiaj godz. 17.00. Miejsca na balkonie. Koszt biletów 200 zł.