Widok

Chomik syryjski - gdzie kupić?

Czy ktoś się może orientuje gdzie w Gdańsku,Gdyni można w tej chwili kupić chomika syryjskiego?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Zoo Karina na pewno, przy Tesco jest w Gdyni i w Szperku
z własneo doświadczenia podpowiem,ze najlepiej kupić od kogoś z własnej "chodowli"komu się rozmnożyły przypadkiem.
Nasz ostatni chomikowy zakup był mocno nie trafiony:chomik bardzo agresywny,mimo prób oswajania,koleżanka kupiła chorego--o czym nie wiedziała,a jeszcze inna kupiła zaciążoną samiczkę.
Raz,raz jedyny trafił nam się kochany chomiczek,bardzo łagodny.....ale to raz na wszystkie cztery:)
teraz przerzuciliśmy się na szczurki i nie ma porównania.
no tak, no bo chomiki są głupie i dla małych dzieci ;)
jak ktoś chce jakieś bardziej rozumne zwierzątko to powinien się szczurami zainteresować :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4
My 2 tygodnie temu kupiliśmy naszego chomiczka w takim małym sklepie zoologicznym na ul. Dmowskiego we Wrzeszczu. Dziewczyna zajmująca się gryzoniami super. Z dużą wiedzą i świetnym podejściem do malutkich zwierzaków. Chomiczki wypieszczone i oswojone. Nasz maluch od razu jadł z ręki podsuwane żarełko. Kupiliśmy chomiczka ze względu na naszego synka, ale wyszło na to, że z chomiczka najbardziej cieszymy się my, powód? Chomiczek budzi się około 1 w nocy, dzień CAŁY przesypia:)
Chomika syryjskiego można kupić w sklepie zoologicznym, przy ul. Chylońskiej 28 w Gdyni Leszczynkach. Bardzo duży wybór chomików i innych gryzoni.
Zostało naukowo udowodnione lata temu ze chomik syryjski to jedyny gatunek chomika ktory ma inteligencje na podobnym poziomie co szczur :) pozdrawiam
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

Jak odzyskać kaucję za mieszkanie? (12 odpowiedzi)

Witam. Wynajmowałem mieszkanie, wpłaciłem kaucję 2500zł, po wyprowadzeniu się właściciel zaczął...

Dietetyk Agata Szczerkowska zdecydowanie odradzam (8 odpowiedzi)

Witam, kiedyś odchudzałam się z panią Agatą i efekty były super - w 3 miesiące schudłam bez...

Zakup mieszkania - rozterki (63 odpowiedzi)

Stoje przed możliwością zakupu mieszkania. Mam do wyboru 2 mieszkania w b.atrakcyjnej cenie....

do góry