Widok

Christmas Show

Christmas Show Temat dostępny też na forum:
Opinie do spektaklu: Christmas Show.
MAYBE THEATRE COMPANY zaprasza na “CHRISTMAS SHOW”Wasze ulubione świąteczne piosenki i kolędy w wykonaniu Maybe Theatre Companyprzy akompaniamencie Ziętek BandDyrektor muzyczny: Jarek ZiętekReżyseria: Paweł KaczmarekProducent: Tadeusz Z. WolańskiDom Harcerza, ul. Za Murami 2/10, GdańskRezerwacja biletów: mtc.bilety@wp.pl 0-507-290-393Bilety:Normalny: 18 PLNStudencki: 15 PLNGrupowe ...
Przejdź do spektaklu.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Super,super

Jak w tytule. Bylismy na premierze i jestesmy pod wrazeniem.Aranzacja, rezyseria, swiatla no i sami artysci.. swietnie :) A "I love you more" i "Let it snow".. lukier,miod,liryczne cudo :)(:

ho ho ho

Duzo ciekawych pomyslow, pare swietnych glosow(I love U more, Czlowiek z piwem, Happy N. Year), duzy temperament. Swietna kreacja w Santa Baby, nawet nie pamietam slow :). Jednak bylo pare minusow, tragiczny basista zagluszajacy wokalistow i pare problemow z naglosnieniem. Jak dla mnie zespol 3+, spiew 5-, wogole mocna 4+. Mnie sie podobalo, warto zobaczyc.

OK

NO, no, no
Było GIT
Pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa, pa
I piosenki i kapela i Mikołaj i ładne laski i Rudolf
Wartałoby się wybrać

Trzeba zobaczyc

Byłem wczoraj, rewelka jak zawsze, szczególnie fajny duet Asi i Pawła, Rap i .., i... Poprostu trzeba zobaczyc.

Inne tematy z forum Kultura

Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością (15 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Seks z nieograniczoną odpowiedzialnością . Na skutek błędu systemu...

Batory. Transatlantyckie love story (3 odpowiedzi)

Opinie do spektaklu: Batory. Transatlantyckie love story . BATORY. Transatlantyckie love story...

do góry