Widok

Chrzciny - obiad. Jakie miejsce polecacie? Chrzest odbędzie się w kościele ul. Jagiellońska Gdańsk Przymorze

Poszukujemy lokalu na zorganizowanie obiadu dla max 12 osób. Chrzest odbędzie się w kościele ul. Jagielońska Gdańsk Przymorze, więc chcielibyśmy aby lokal był najlepiej w okolicy. Zależy nam aby lokal był z dobrym jedzeniem i w przystępnej cenie. Jeśli możecie polecić coś sprawdzonego w okolicach Przymorze, Oliwa, Żabianka, Zaspa to bardzo proszę o podanie nazw lokalu i cen.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Wypróbuj "Bar Kalinka" przy SKM Zaspa - sama tam nigdy imprezy nie robiłam, ale widziałam, że ludzie robią tam i stypy i chrzciny, a jedzenie i ceny polecam.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Restauracja Lucynka w Gdańsku Wrzeszczu. Bardzo dobre jedzenie, fantastyczna obsługa, przystępne ceny. Polecam
Ja polecam zabusie na chlopskiej. Mielismy tam obiad slubny. Maja osobna salke do 14osob a i cenowo tez wyszlo spoko.
,image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Polecam Soprano na Przymorzu na Rzeczypospolitej, moi rodzice robili tam złote gody. Jedzenie było bardzo dobre, ładne wnętrze i ceny przystępne, menu do uzgodnienia.
ja tez polecam zabusie ale o ile mi wiadomo ona jest na gospody lubb wejhera
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
A ja polecam hotel dal. Juz dwa razy robilismy tam chrzciny
jest też tenisowa na zaspie jedzenie dobre i ceny też ok
Soprano na Zaspie
Restauracja Żabusia, ul. Gospody, na Żabiance - od lat organizujemy tam różne imprezy rodzinne od wesel po stypę i nigdy nas nie zawiedli :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko

jaki odkurzacz polecacie ? (25 odpowiedzi)

muszę kupić i nie rozglądałam się jeszcze, pomożecie co wybrać ?

Matka chrzestna bez bierzmowania? Gdzie? (50 odpowiedzi)

Hey, Bardzo zależy mi na tym, aby moja siostra była matką chrzestną mojej córeczki. Nasz ksiądz...

Gdzie na Wielkanoc z dziećmi??? (26 odpowiedzi)

Hej poszukuję fajnego miejsca na spędzenie Świąt Wielkanocnych z dziećmi. Zależy mi na...

do góry