Widok

Chwila&Moment Gdynia

Śródmieście Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś może coś powiedzieć o pracy w tym lokalu?

Kolega był na próbę jako piekarz, na 2 czy 3 nockach, najpierw powiedziano mu, że zapłacą za te dni, po czym dzwonił i telefonicznie się upominał o pieniądze i otrzymał odpowiedź, że jednak nie dostanie pieniędzy. A jak się zapytał, czemu oszukują w ten sposób ludzi to otrzymał odpowiedź, że takie jest życie :)

Czy ktoś miał podobne doświadczenia?
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0
tak... ta firma to jakiś żart!! przestrzegam wszem i wobec.. na poczatku tez mnie zatrudnili -to było rok temu -oczywiście też nie dostałam swoich pieniędzy a co lepsze przez nich zrezgydnowalam z aktualnej pracy a potem zostałam na lodzie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
A ile tam się zarabia?ile godzin dziennie się pracuje jako kelner?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
kelner ma 8 zl na godzine duzo sie nie pracuje kilka godzin dziennie i duzo wolnego, tyle twojego co se z napiwkow nabijesz
znów szukają frajera, któremu nie zapłacą

http://ogloszenia.trojmiasto.pl/praca-zatrudnie/poszukujemy-zastepcy-szefa-kuchni-ogl9551801.html
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
komus jeszcze nie zaplacili??

Inne tematy z forum Praca

Stres w pracy (34 odpowiedzi)

Czy Wasza praca też jets tak stresująca jak moja? Ostatnio mam wrażenie, że kazdy zawód wiąże sie...

Życie za granicą to też nie bajka... (51 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własny biznes - jak się reklamować? (187 odpowiedzi)

Jak reklamować swój biznes w sieci? Bez obecności firmy w Internecie ciężko będzie zdobyć...

do góry