Widok

Cicha Noc

Cicha Noc Temat dostępny też na forum:
Opinie do filmu: Cicha Noc.

Przeczytaj o filmie.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Patologia

podpisuję się pod opinią całym sercem, wyszłam zniesmaczona i zszokowana. W Polsce wigilia jest celebrowana i bardzo uroczysta a tu szkoda gadać. Pomyślałam o tym samym, oby nie był pokazywany za granicą. Rodzina patologiczna, chłopak, który marzy o sukcesie za granicą i cała rodzina oczekująca od niego pomocy, ojciec i dziadek alkoholicy, brat oczekujący dziecka z jego narzeczoną, siostra którą bije mąż i matka która próbuje to wszystko bezskutecznie ogarnąć. Jednym słowem MASAKRA. Mam nadzieję, że takich rodzin już w Polsce jest minimalny odsetek. A reżyserowi współczuć jeżeli w takie klimaty go kręcą
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 2

Nieciekawa tematyka

Co z tego że aktorzy dobrze zagrali jak tematyka ciągle ta sama, polska, smutna, ponura,nędza i bieda. Na co dzień spotyka się ciągle ludzi ponurych , narzekających, nieudaczników to chociaż w kinie chciałby człowiek pomarzyć i pobyć w lepszym świecie a potem wyjść z kina i pomyśleć że tak jest u nas w Polsce-pięknie, bez problemów i wesoło.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 1

nie polecam

Film jest rzeczywiście świetnie zrobiony i zagrany, ale jest po prostu okropny. Nie dziwota, że na TAKIE filmy PISF dawał kasę - Polak katolik=nieudacznik i alkoholik. Jak bardzo trzeba nienawidzić Polski, żeby nakręcić coś takiego??? Szkoda niewątpliwego talentu reżysera.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 4

I straszno i śmieszno.

Prawdziwy film o pewnym elektoracie.
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Dziekuje za te recenzje
Widze film I jeo role, tak jak Ty.
Nie chce ogladac tzw dziel, jesli nie potrafia nic innego jak dolowac.

ech

Boli co? katolicy ....

Inne tematy z forum Filmy

Arco (4 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Arco . Przeczytaj o filmie.

Rambo: Pierwsza krew (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Rambo: Pierwsza krew . Przeczytaj o filmie.

Michael (3 odpowiedzi)

Opinie do filmu: Michael . Przeczytaj o filmie.

do góry