Widok
Ciecie i farbowanie na miare XXI wieku :)
Nie sadzilam, ze uda mi sie tak szybko znalezc nastepce za mojego poprzedniego fryzjera, do ktorego chodzilam ponad 8 lat...a jednak.
Namiary na Pana Pawla B. znalazlam w internecie. Po kilku przeczytanych bardzo dobrych opiniach stwierdzilam ze i tak nie mam nic do stracenia poniewaz moje wlosy wymagaja reanimacji i tak musze z nimi cos zrobic. Poszlam z dusza na ramieniu poniewaz mam dosc specyficzne wlosy i nie kazdy fryzjer potrafi sobie z nimi poradzic ponadto kolor jaki mialam na glowie byl dosc ciemny (zeby nie powiedziec iz wpadal w czarny) a ja pragnelam czegos cieplejszego i naturalnego.
Moglabym pisac dluuuugo powiem tylko tyle- efekt koncowy jest REWELACYJNY!!
Kolor idealny, wlosy ukladaja sie pieknie a mojego samopoczucia nie da sie opisac slowami ;)
Polecam Pana Pawla kazdej kobiecie, ktora chce czuc sie pieknie!!
Namiary na Pana Pawla B. znalazlam w internecie. Po kilku przeczytanych bardzo dobrych opiniach stwierdzilam ze i tak nie mam nic do stracenia poniewaz moje wlosy wymagaja reanimacji i tak musze z nimi cos zrobic. Poszlam z dusza na ramieniu poniewaz mam dosc specyficzne wlosy i nie kazdy fryzjer potrafi sobie z nimi poradzic ponadto kolor jaki mialam na glowie byl dosc ciemny (zeby nie powiedziec iz wpadal w czarny) a ja pragnelam czegos cieplejszego i naturalnego.
Moglabym pisac dluuuugo powiem tylko tyle- efekt koncowy jest REWELACYJNY!!
Kolor idealny, wlosy ukladaja sie pieknie a mojego samopoczucia nie da sie opisac slowami ;)
Polecam Pana Pawla kazdej kobiecie, ktora chce czuc sie pieknie!!
Moja ocena
Atelier fryzjerskie
kategoria: Fryzjerzy
obsługa: 6
jakość usług: 6
kreatywność: 6
klimat i wystrój: 6
przystępność cen: 5
ocena ogólna: 6
5.8
* maksymalna ocena 6