Widok

Ciekawe posiedzenie Zarządu Rady Niedzwiednik

Pozwolę sobie zrobić krótki bilans słownictwa z wczorajszego posiedzenia zarządu:

Ela Krajnik cyt: "ZAMKNIJ MORDĘ!"

Tomasz Gawłas: cyt: "ZAMKNIJ kurkA RYJ! BO JAK CHCESZ TO SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE!"

Tomasz Gawłas: cyt: "WYPLUJ TĄ GUMĘ JAK DO CIEBIE MÓWIĘ!"

Barbara Kurzawa: cyt: "ZAMKNIJ SIĘ! NO ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE! DAJ IM POWIEDZIEĆ!"

I powiem, że nie jestem zaskoczona elokwencją, ponieważ już w drugim roku działalności Rady, kiedy zarzuciłam publicznie Tomaszowi Gawłasowi, że niewystarczająco angażuje się w sprawy Rady,

polecił mi cyt: "NIE SZCZEKAĆ!" - i zapewne chodziło mu o moje szczekanie, że nie robi w radzie nic.

z tym, że teraz dodatkowo zarzuciłam Przewodniczącemu dodatkowo mówienie nieprawdy, dlatego kazał mi zamknąć...- nie napiszę co!
Sądzę po wczorajszym "wystąpieniu", że do Rady powinniśmy zaprosić w trybie pilnym EGZORCYSTĘ!
Przez przypadek znalezione na necie - ciekawe posiedzenie i "pełna kultura"
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 3
Myślę, że nalezy zapamiętać o kulturze tych radnych dzielnicy Bretowo w nadchodzących wyborach. Zachowanie skandaliczne.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Muszę tu zaznaczyć że słowo "kurka" było bardziej dosadniej wypowiedziane ale przeszło tu cenzure, niestety kultura kłania się bardzo a bardzo mocno.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Niech Pani napisze ile "kurek" było rzucanych przez te lata. Tylko nikt nigdzie nie przesyłał treści Pani niecenzuralnych wypowiedzi .
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1
Pisząc o posiedzeniu Zarządu i fragmentach wypowiedzi należało napisać od początku jak do tego doszło .Pani zachowania przez te minione lata były nie do wytrzymania.Aroganckie odzywki, przekleństwa w różnych sytuacjach i posiedzeniach. Teraz próby manipulacji i odwrócenia uwagi od swoich niecnych czynów w sprawie realizacji projektu z budżeta obywatelskiego.Nie chciała pani dopuścić do tego aby pozostali radni dowiedzieli się o pani poczynaniach i tak przeszkadzania ,nie dopuszczała do głosu przewodniczącego ,że cierpliwość wyczerpała się. Używanie nazwisk, napiętnowanie jest nie dopuszczalne. Ale proszę się nie martwić nie będę kandydować w przyszłych wyborach , bo praca z Panią to pasmo nerwów i irytacji po każdym wystąpieniu. Proszę tak dalej się reklamować .
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Niedźwiednik

Leśna Góra (5 odpowiedzi)

Leśna Góra powstaje na Niedźwiedniku. Zapewnia wyjątkową bliskość natury, a jednocześnie dogodny...

do góry