Widok
Ciekawe posiedzenie Zarządu Rady Niedzwiednik
Pozwolę sobie zrobić krótki bilans słownictwa z wczorajszego posiedzenia zarządu:
Ela Krajnik cyt: "ZAMKNIJ MORDĘ!"
Tomasz Gawłas: cyt: "ZAMKNIJ kurkA RYJ! BO JAK CHCESZ TO SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE!"
Tomasz Gawłas: cyt: "WYPLUJ TĄ GUMĘ JAK DO CIEBIE MÓWIĘ!"
Barbara Kurzawa: cyt: "ZAMKNIJ SIĘ! NO ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE! DAJ IM POWIEDZIEĆ!"
I powiem, że nie jestem zaskoczona elokwencją, ponieważ już w drugim roku działalności Rady, kiedy zarzuciłam publicznie Tomaszowi Gawłasowi, że niewystarczająco angażuje się w sprawy Rady,
polecił mi cyt: "NIE SZCZEKAĆ!" - i zapewne chodziło mu o moje szczekanie, że nie robi w radzie nic.
z tym, że teraz dodatkowo zarzuciłam Przewodniczącemu dodatkowo mówienie nieprawdy, dlatego kazał mi zamknąć...- nie napiszę co!
Sądzę po wczorajszym "wystąpieniu", że do Rady powinniśmy zaprosić w trybie pilnym EGZORCYSTĘ!
Przez przypadek znalezione na necie - ciekawe posiedzenie i "pełna kultura"
Ela Krajnik cyt: "ZAMKNIJ MORDĘ!"
Tomasz Gawłas: cyt: "ZAMKNIJ kurkA RYJ! BO JAK CHCESZ TO SPOTKAMY SIĘ W SĄDZIE!"
Tomasz Gawłas: cyt: "WYPLUJ TĄ GUMĘ JAK DO CIEBIE MÓWIĘ!"
Barbara Kurzawa: cyt: "ZAMKNIJ SIĘ! NO ZAMKNIJ SIĘ WRESZCIE! DAJ IM POWIEDZIEĆ!"
I powiem, że nie jestem zaskoczona elokwencją, ponieważ już w drugim roku działalności Rady, kiedy zarzuciłam publicznie Tomaszowi Gawłasowi, że niewystarczająco angażuje się w sprawy Rady,
polecił mi cyt: "NIE SZCZEKAĆ!" - i zapewne chodziło mu o moje szczekanie, że nie robi w radzie nic.
z tym, że teraz dodatkowo zarzuciłam Przewodniczącemu dodatkowo mówienie nieprawdy, dlatego kazał mi zamknąć...- nie napiszę co!
Sądzę po wczorajszym "wystąpieniu", że do Rady powinniśmy zaprosić w trybie pilnym EGZORCYSTĘ!
Przez przypadek znalezione na necie - ciekawe posiedzenie i "pełna kultura"
Pisząc o posiedzeniu Zarządu i fragmentach wypowiedzi należało napisać od początku jak do tego doszło .Pani zachowania przez te minione lata były nie do wytrzymania.Aroganckie odzywki, przekleństwa w różnych sytuacjach i posiedzeniach. Teraz próby manipulacji i odwrócenia uwagi od swoich niecnych czynów w sprawie realizacji projektu z budżeta obywatelskiego.Nie chciała pani dopuścić do tego aby pozostali radni dowiedzieli się o pani poczynaniach i tak przeszkadzania ,nie dopuszczała do głosu przewodniczącego ,że cierpliwość wyczerpała się. Używanie nazwisk, napiętnowanie jest nie dopuszczalne. Ale proszę się nie martwić nie będę kandydować w przyszłych wyborach , bo praca z Panią to pasmo nerwów i irytacji po każdym wystąpieniu. Proszę tak dalej się reklamować .