Widok

Cieple popoludnie, piekne slonce, gwarny klimat, boskie jedzenie i super Paolo!!!

Zacheceni pozytywna relacja od znajomych, postanowilismy po dlugiej przerwie, ponownie zajrzec do restauracji San Marino. Z nutka nieufnosci i sceptyzmu przejrzelismy karty menu po rewolucji. Dosc duzo pozycji i zastanawialismy sie czy aby na pewno wszystko robione jest na biezaco. Po chwili do naszego stolika podszedl Paolo i zaczal opowiadac o swoich daniach. Zaczarowal nas i z racji, iz jestesmy fanami swiezych owocow morza, nie sposob bylo sie oprzec, po wysluchaniu sposobu przyrzadania i zobaczeniu tego co zjemy w swiezej formie, dajacej pewnosc, ze sa to najlepsze produkty. Idealnie ugotowany makaron al dente, pomidorki koktajlowe i pyszne mule w sosie wlasnym, to cos co ciezko znalesc w Polsce, dlatego bylismy pod wrazeniem, gdy skosztowalismy naszej pasty. Byla dokladnie taka, jak powinna byc! Delikatnie pikantna, al dente i te pyszne MULE!!!!! Bardzo Dziekujemy i z czystym sumieniem polecamy!
Moja ocena
Restauracja San Marino kategoria: Restauracje
obsługa: 6

menu: 6

jakość potraw: 6

klimat i wystrój: 4

przystępność cen: 6

ocena ogólna: 6

5.7

* maksymalna ocena 6

popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
wierzcie mi odbyla sie tam wyjatkowa rewolucja niebawem wszyscy goscie beda mogli obejrzec filmik na you tube przygotowany specjalnie na dzien dziecka w prezencie od naszego kochanego san marino jest bulwersujacy i nie etyczny sama opinia kelnerki ktora do dnia dzisiejszego tam pracuje jest conajmniej niesmaczna w tle uslyszycie nute klasyki wloskiej pewnie tutaj zaszla pomylka w kazdym razie pozostawiam to panstwa opinii
żebyście nie wiem ile opinii sobie sami napisali, to i tak nie zmienicie już bardzo marnej opinii o Was wśród konsumentów.
do góry