Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Nieudany obiad wątek zamknięty Mieliśmy ochotę zjeść coś dobrego.Zamówiliśmy Sałatę Bacalao,miała być ze...
~Krystyna
-

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 25 września 2014

Taka mała uwaga wątek zamknięty Jestem waszym wiernym klientem i dlatego piszę tę opinię i wiem też, że ją...
~Paweł
-

dodano: 8 czerwca 2014

Cieple popoludnie, piekne slonce, gwarny klimat, boskie jedzenie i super Paolo!!! wątek zamknięty Zacheceni pozytywna relacja od znajomych, postanowilismy po dlugiej przerwie,...
~Gosia i Michal
2

dodano: 28 kwietnia 2014

ZGODNIE Z MOTTEM PRZEWODNIM wątek zamknięty WŁOSKA ENKLAWA NA GDYŃSKIM OSIEDLU - JEMY REGULARNIE W SAN MARINO A W TYM...
~MATEO
1

dodano: 19 marca 2014

to nie restauracja a osiedlowa pizzeria wątek zamknięty obsługa-do wymiany, dwie rozczochrane pannice, jedna w brudnym fartuchu, na...
~pierwszy i ostatni raz
1

dodano: 18 lutego 2014

Jestem niezadowolona wątek zamknięty Dosłownie skończyliśmy nasz posiłek. Zamówienie odbierałam osobiście dlatego...
~Anna Maliszewska
-

dodano: 16 marca 2014

Pizza najlepsza w Trójmieście wątek zamknięty Gorąco polecam szczególnie pizzę z restauracji San Marino. Z innych dań...
~Filippo
-

dodano: 9 marca 2014

Pysznie i przyjemnie wątek zamknięty Po pierwszej wizycie w restauracji San Marino mogę z czystym sercem polecić...
~Malwina
-

dodano: 4 marca 2014

... wątek zamknięty w dużym skrócie: - zamówiłem pizzę Frutti Di Mare z podwójnymi składnikami,...
~Tomasz Kisielewicz
-

dodano: 20 lutego 2014

najsmaczniejsze jedzenie w trojmiescie ! wątek zamknięty San Marino to moja ulubiona restauracja w Trojmiescie. Pizza, ktora jadlam w...
~Gosia
1

dodano: 17 stycznia 2014

Przyciągająco zachęcające wątek zamknięty Jedzenie w tej Restauracji jest dla Każdego. I dla osób, które mają...
~Ania
-

ostatnia odp. 12 lat temu

dodano: 14 grudnia 2013

Fajowe miejsce wątek zamknięty Naprawdę fajne miejsce w którym dobrze zjesz- smacznie i nie drogo a przy...
~piotr
-

dodano: 12 grudnia 2013

Jakość produktów godna najwyższej pochwały! wątek zamknięty Restauracja idzie w najlepszym z możliwych kierunków. Karmi i edukuje ludność...
~Frunia
-

dodano: 15 listopada 2013

PYYYCHA... wątek zamknięty Tak dobrej pizzy nie robią w promieniu wielu kilometrów.Autorzy-krytycy z...
~Marcin
-

dodano: 12 listopada 2013

TRAGEDIA wątek zamknięty Wystarczy jedno słowo by opisać tę "restaurację" TRAGEDIA !!!!!!!!!
~Iza
-

dodano: 14 października 2013

NIE POLECAM !!!! PIZZA Z DOSTAWA DO DOMU TRAGEDIA! wątek zamknięty PIZZA WYGLĄDAŁA TAK JAKBY KTOŚ JĄ NORMALNIE ZWRÓCIŁ, PRZYKLEJONA DO...
~Natalia
-

dodano: 13 października 2013

Wyłącznie dla Koneserów wątek zamknięty Witam Jestem stałym bywalcem tej restauracji. Postanowiłem poczytać co...
~AmatorPomaranczy
1

dodano: 11 września 2013

polecam wątek zamknięty Moja opinia będzie oparta tylko na moich odczuciach. Byłem w tej restauracji...
~Zenon
-

dodano: 12 września 2013

NIE POLECAM! wątek zamknięty W restauracji byłam 2 razy, raz zamówiłam pizzę do domu. Pizza była bardzo...
~Magda
-

dodano: 3 września 2013

Nie polecam wątek zamknięty Postanowiłam spróbować czegoś z menu nowo otwartej knajpki. Z zewnątrz...
~Zdegustowana
-

dodano: 2 września 2013

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry