Widok
Cirque du Soleil: Saltimbanco
Opinie do spektaklu: Cirque du Soleil: Saltimbanco.
Cirque du Soleil
Saltimbanco
Cirque du Soleil ma prawdziwą przyjemność ogłosić swój pierwszy występ w Polsce, organizowany we współpracy z Alter Art. Teatralna grupa z Kanady wystąpi w dniach 19 - 22 stycznia 2012 w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie ze swoim sztandarowym przedstawieniem "Saltimbanco".
O Cirque du Soleil:
Na początku, Cirque du Soleil tworzyło kilkunastu artystów ulicznych ...
Przejdź do spektaklu.
Cirque du Soleil
Saltimbanco
Cirque du Soleil ma prawdziwą przyjemność ogłosić swój pierwszy występ w Polsce, organizowany we współpracy z Alter Art. Teatralna grupa z Kanady wystąpi w dniach 19 - 22 stycznia 2012 w ERGO ARENIE w Gdańsku/Sopocie ze swoim sztandarowym przedstawieniem "Saltimbanco".
O Cirque du Soleil:
Na początku, Cirque du Soleil tworzyło kilkunastu artystów ulicznych ...
Przejdź do spektaklu.
Byłam na jednym z ich spektakli w ubiegłym roku we Frankfurcie i w USA - ceny biletów 150 EUR i 190 USD... Wiem, że jak na nasze warunki cena może wydać się wygórowana, ale naprawdę warto - te przedstawienia to coś czego się nie zapomina. To połączenie doskonałej muzyki, pięknej choreografii, magicznej historii i niewierygodnych możliwości ludzkiego ciała i umysłu. Czekałam wiele lat, aby zobaczyć ich w Polsce razem z przyjaciółmi.
Organizacja - żenada
Potwierdzam, że organizacja to dno. Wstyd i obciach. Nawet nie wystawili koszy na śmieci, ludzie z resztkami żarcia ściskali się jak śledzie do szatni, rozsypując wszystko po drodze. Kierowanie ruchem przy wyjeździe to totalna kompromitacja. Ludzie przeciskali się polami w stronę Brzeźna po jakiś totalnycvh dziurach. Pazerne jełopy z ErgoAreny.
Przedstawienie spoko , lecz organizacyjnie słabo , a nawet bardzo słabo
Gdybym wiedział że bilety bliżej sceny będą na płaskim i widoczność bliska zeru , to bym tam nie kupił , ale nie znałem obiektu i dałem się wkręcić kupując bilety po 250 złotych. Ja jako dorosły coś widziałem , ale współczuję rodzinom z dziećmi którzy przyjechali setki kilometrów na ten spektakl i te małe dzieci nic nie widziały no poza podniebnymi występami. Powiedzeni zdania że ogłaszamy przerwę okazało się wielkim problemem , a to przecież tak niewiele.