Widok

City House Karczemki

Dom i mieszkanie Karczemki Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna developera, z ich strony wynika, że budują głównie domy. Może ktoś słyszał o wcześniejszych inwestycjach. Jakieś doświadczenia City House?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Witam,
Jakie koszta eksploracji ponosi się za domy w tej okolicy ?
Jak sie mieszka ?

Istnieje możliwość negocjacji ceny ?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
PANIE ARCHITEKT SĄ WŁAŚCICIELKAMI CITY HOUSE? ZABRAĆ IM DYPLOMY!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 8
Co do projektu to kwestia gustu. Jeżeli ktoś jest na etapie beżowych domów z półokrągłymi wnękami na stół w kuchni z lat 2000 to napewno Ci się nie będzie podobać.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 2
Osiedle Azaliowa - kilka usterek odrazu usuwanych. Na prośbę nawet udało mi się że zbudowali mi kostkę przed domem szybciej.
Tynki do gładzenia, ale to chyba normalne, inni developerzy też nie wykazują się tutaj, zawsze musiałem gładzić.
Generalnie developer jet OK.
Faktem, jest, że trzeba negocjować i bardzo uważac na tzw. 'marketing' prezesa :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
Jakiego typu usterki znaleźliście w swoich domach od CityHouse ?
witam, czy moze Pan zdradzic procentowo ile bylo upustu?
mamy zarezerwowany dom na cedrowej, jest jakis upust, ale nie wiemy ile to jest mozliwosci. dosc slono trzeba placic za prace dodtakowe.
mozna prosic o sugestie na co zwracac uwage podczas odbierania budynku?
bede wdzieczna!!!!
email:sikorgt@gmail.com
moze Pan rozwinac watek "marketing prezesa" ?
mamy zarezerwowany dom na olchowej, nie chcemy sie nabrac na dobra bajere...
jaki procentowy upust dal deweloper- mozna wiedziec?
dziekuje z gory
witam,
mam zarezerwowoany dom na olchowej, czy moze mi Pan zdradzis jaki procent zszedl z ceny Pan Prezes?
dostalismy upust, nie wiemy czy to wszystkie mzoliwosci prezesa
Też zarezerwowałem dom na Olchowej. Mam nadzieję że wszystko będzie ok. Podobno od grudnia już mają ruszyć prace.
Dzien dobry
również zarezerwowałem dom na Olchowej. Czy może ktoś przybliżyć na meila bliżej niniejszego dewelopera?
kermitz@wp.pl
witam,

jestem zainteresowany zakupem domu na Olchowej.
Jakie sa uwagi od osob ktore zarezerwowaly?
Jaki jest kontakt z deweloperem?
Jak przebiegaly negocjacje?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Dołączam się do pytania :)
Dzisiaj podpisałem umowę rezerwacyjna na olchowej, jak pojechaliśmy na budowę jedno wielkie bagno i żona zwróciła uwagę na cmentarz w sąsiedztwie, szukam opini !
No i jak sobie dobrze policzysz to ogródek jak będzie miał 50 metrów to wszystko będzie...
To podpisaliście umowę zanim pojechaliście na budowę ? I teraz dopiero opinii szukasz ? Ja wiem, że umowę rezerwacyjną można odwołać bez większych konsekwencji, ale gdzie tu logika z waszej strony ?
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 0
I nagle żona zobaczyła cmentarz hehe ;) a mówili w biurze, że będzie Bałtyk?
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0
I jeszcze jedna sprawa. Bo ktoś wyżej się chwalił że widział KRS tej firmy. Przecież to zwykła sp. z o.o. Odpowiada wyłącznie do kapitału, po nowelizacjach spółkę z o.o. można mieć z kapitałem zakładowym 5000 zł. I wy dajecie takim ludziom wszystkie swoje pieniądze za dziurę w ziemi ?

Gratuluję odwagi.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 8
A mogę się dowiedzieć za co dostałem "minusy" ? Za napisanie prawdy ? 2 minusy dostałem, czyli pewnie te dwie Panie, z Zarządu, haha, City House mi dały :) Sorry Gregory ale prawda boli...
popieram tę opinię 9 nie zgadzam się z tą opinią 7
Ja kupiłem od nich dom. Powiem tylko że to nie sa oszuści. Domy buduja i wywiazuja się z obietnic. Reszta tak jak u pozostałych deweloperów.
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 3
Czy ktoś ma informacje jak będzie wyglądała ulica Nowa Olchowa w kontekście tej inwestycji? Nie będzie tak, jak rozumiem z planów, że będzie ona przebiegała wzdłóż pierwszego rzędu domów? To pierwsze pytanie - drugie: czy ktoś wie jak będzie wyglądała okolica biorąc pod uwagę plan zagospodarowania obowiązujący bezpośrednio w okolicy tej inwestycji.