Widok
Osiedle Azaliowa - kilka usterek odrazu usuwanych. Na prośbę nawet udało mi się że zbudowali mi kostkę przed domem szybciej.
Tynki do gładzenia, ale to chyba normalne, inni developerzy też nie wykazują się tutaj, zawsze musiałem gładzić.
Generalnie developer jet OK.
Faktem, jest, że trzeba negocjować i bardzo uważac na tzw. 'marketing' prezesa :)
Tynki do gładzenia, ale to chyba normalne, inni developerzy też nie wykazują się tutaj, zawsze musiałem gładzić.
Generalnie developer jet OK.
Faktem, jest, że trzeba negocjować i bardzo uważac na tzw. 'marketing' prezesa :)
witam, czy moze Pan zdradzic procentowo ile bylo upustu?
mamy zarezerwowany dom na cedrowej, jest jakis upust, ale nie wiemy ile to jest mozliwosci. dosc slono trzeba placic za prace dodtakowe.
mozna prosic o sugestie na co zwracac uwage podczas odbierania budynku?
bede wdzieczna!!!!
email:sikorgt@gmail.com
mamy zarezerwowany dom na cedrowej, jest jakis upust, ale nie wiemy ile to jest mozliwosci. dosc slono trzeba placic za prace dodtakowe.
mozna prosic o sugestie na co zwracac uwage podczas odbierania budynku?
bede wdzieczna!!!!
email:sikorgt@gmail.com
I jeszcze jedna sprawa. Bo ktoś wyżej się chwalił że widział KRS tej firmy. Przecież to zwykła sp. z o.o. Odpowiada wyłącznie do kapitału, po nowelizacjach spółkę z o.o. można mieć z kapitałem zakładowym 5000 zł. I wy dajecie takim ludziom wszystkie swoje pieniądze za dziurę w ziemi ?
Gratuluję odwagi.
Gratuluję odwagi.
Czy ktoś ma informacje jak będzie wyglądała ulica Nowa Olchowa w kontekście tej inwestycji? Nie będzie tak, jak rozumiem z planów, że będzie ona przebiegała wzdłóż pierwszego rzędu domów? To pierwsze pytanie - drugie: czy ktoś wie jak będzie wyglądała okolica biorąc pod uwagę plan zagospodarowania obowiązujący bezpośrednio w okolicy tej inwestycji.