Widok

City House Karczemki

Dom i mieszkanie Karczemki Temat dostępny też na forum:
Czy ktoś zna developera, z ich strony wynika, że budują głównie domy. Może ktoś słyszał o wcześniejszych inwestycjach. Jakieś doświadczenia City House?
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 8
Nie polecam zakupu domów w nowych inwestycjach od City House. Usterki nie naprawione. Zalane garaże. Wilgoć. Brak kontaktu i odpowiedzi ze strony dewelopera.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0
Deweloper trwgedia. Unikajcie jak ognia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
city house są bardzo mili do czasu kiedy nie podpiszecie umowy! schody zaczynaja się jak będziecie rzadać usunięcia usterek a zapewniam ze będzie ich wiele!!! szkoda nerow i waszego zdrowia
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1
city house są bardzo mili do czasu kiedy nie podpiszecie umowy! schody zaczynaja się jak będziecie rzadać usunięcia usterek a zapewniam ze będzie ich wiele!!! szkoda nerow i waszego zdrowia
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja osobiście nie znam tego dewelopera.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Heh oj, widać, ze konkurencji nerwy puszczają :)

2021-02-14 21:18:42
Co jest nie tak?
Jaka inwestycja?
Kazda ich inwestycja to puszka Pandory. Projekty domow maja wady, buduja byle jak byle taniej a to sie odbija na olbrzymich kosztach eksploatacyjnych i nadmiernym zuzyciem. Kilkuletnie domy nadaja sie do remontu.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Kinga
2021-09-07 09:04:56
jeśli chodzi o mnie to też nie mam na co narzekać. Trochę już tu mieszkam, pogoda też bywała różna
i budowlanych usterek brak.
CityHouse to pseudo deweloper liczacy na latwe pieniadze. Ludzie nie dajcie sie nabierac na socjotechnike. Domy przez niech budowane maja juz na etapie projektu wady ,ktore poglebiaja sie podczas eksploatacji. Puszka Pandory.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

jeśli chodzi o mnie to też nie mam na co narzekać. Trochę już tu mieszkam, pogoda też bywała różna
i budowlanych usterek brak.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Ja kilka lat mieszkam w domu od CH i żadnego kapitalnego remontu nie musiałam przeprowadzać.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 7

Heh, mieszkam w domu od CH już przeszło 10 lat i żadnego z ww. objawów nie doświadczyłem.
Ale rozumiem, że konkurencja zrobi wszystko, żeby odstraszyć od danej firmy.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 10

2021-02-14 21:18:42
Co jest nie tak?
Jaka inwestycja?
Każda inwestycja City House to tragedia i nieprzespane noce dla późniejszych właścicieli domów. Budują byle jak i byle taniej. Ludzi biorą z łapanki z ulicy bo żaden fachowiec nie chce z nimi współpracować. Kilkuletnie domy nadają się do kapitalnego remontu bo odpada tynk i spadają dachówki po każdym silniejszym wietrze.
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Zobaczysz jak tobie dachówki zaczną spadać przy każdym silniejszym wietrze albo elewacja bedzie odpadać.. Jesteś kolejnym frajerem ,który dał sie im nabrać..
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 2

Też kupiłam od City dom. Fakt, że mieli lekki poślizg z umowami sprzedaży, ale chyba u deweloperów to norma, bo kupiłam kiedyś mieszkanie od innego dewelopera i miałam 9 miesięcy opóźnienia. Nasza ekipa remontowa mówiła, że dom jest porządnie zbudowany, a koleżanka kupiła też od nich dom, już parę lat temu, ale na Karczemkach i sobie też bardzo chwali. Więc nie narzekajcie tak, bo domy są fajne, fajnie się mieszka i to jest chyba najważniejsze.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 10

małe wymagania to się ich chwali, większość ż, le wspomina moment wykonania pierwszego telefonu do nich, dno. Pozdrawiam, Płotek
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 0

Stara metoda, tak było od samego początku, jest Pani kolejną "ofiarą" tej nierzetelnej firmy, współczuję, my przeszliśmy przez to. Byli i są kiepską firmą deweloperską, każdy wolałby o nich zapomnieć. Pozdrawiam
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 1
Co jest nie tak?
Jaka inwestycja?
Ja znam!!!! Tragedia
popieram tę opinię 8 nie zgadzam się z tą opinią 1

Potwierdzam. Jestem zbulwersowana podejściem CityHouse do kupujących. Bezpodstawnie i bez uzgodnienia przenoszą termin podpisania aktu sprzedaży. Co więcej robią to celowo, dla określonych korzyści. Dosłownie w głowie się nie mieści, że ich umowy nie podlegają negocjacji! Chcesz u nich kupić dom, musisz zgodzić się na warunki na wprost niezgodne z umową deweloperską, co więcej dla realizacji nieszczerych intencji, zmieniają w akcie sprzedaży ustalenia z podpisanej umowy deweloperskiej!
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 1

City House to puszka pandory. Ciagłe problemy z deweloperem,błedy w projektach, niekompetentny kierownik budowy,którego zadaniem jest ''urabianie klienta'' a nie budowanie i nazdór nad inwestycją. Omijajcie ich szerokim łukiem. Zdecydowanie nie polecam tych partaczy.
popieram tę opinię 16 nie zgadzam się z tą opinią 2