Widok

City chic nie polecam

Nie polecam , są to oszuści. Zamówiłam towar za 400 zł czekam już miesiąc a na maile odpowiadają przygotowanym tekstem , że mają opóźnienia. Śmiech na sali. O zwrot należności nie mogę się doprosić . Sprawa już na policji . Sama pracuje w dużym internetowym sklepie i uwierzcie , że tak nie może być :)
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Tez nie polecam tego butiku. Ja już co prawda mam z nimi spokój ale co się nadenerwowalam to moje. Banda oszustów i tyle, próbowali mi kiedyś wmówić ze problem ze zwrotem leży po stronie banku, w którym pracowałam i wiem ze żadnego zwrotu nie zlecili to był śmiech na sali. Na moja odpowiedz Pani w słuchawce zamilkła, ja odzyskałam swoje pieniądze ale polecam lepiej oddać na cel charytatywny niż kupować u tych oszustów. To równowartość wyrzucenia pieniędzy do śmieci :) mam szczera nadzieje ze zamkną im to i nie będą mieli okazji żeby oszukiwać dalej
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Moda i uroda

Kosmetyki do opalania na blizny/znamiona (3 odpowiedzi)

Jakie kosmetyki zastosować na blizny w przypadku opalania i jak później monitorować skórę, żeby...

suche włosy (44 odpowiedzi)

Dziewczyny poradźcie dobry szmpon i odżywkę, ktore sprawdziły sie u was przy suchych włosach.

Zioła na hermoroidy (9 odpowiedzi)

Witam drogie kobietki.Czy możecie mi tutaj napisać czy są jakieś skuteczne w działaniu zioła na...

do góry