Widok

Ciuszki damskie TANIO!

Sprzedam Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Mam do sprzedania kilka ciuszków z mojej szafy, zapraszam :) Możliwy odbiór na Morenie lub wysyłka pocztą. Wszystkie ciuszki są w stanie co najmniej bardzo dobrym.

1. Cudna czerwona tunika-sukienka na ramiączkach, odcinana pod biustem, dzięki czemu pięknie się układa. Na regulowanych ramiączkach, plecy mocno odsłonięte.
Rozmiar z metki 12. Szerokość pod biustem 37-44x2, długość z ramiączkami 89cm.
10zł.
image
image

2. Śliczna, dwuwarstwowa tunika-sukienka. Kolor to odcienie bordo i różu. Na ramiączkach ozdobne koraliki, na dole delikatna falbanka. Rozmiar 36/38, szerokość pod pachami 38x2, długość całości 82cm. Materiał trochę się rozciąga.
10zł.
image

3. żakiet-marynarka w brązowo-beżowe paseczki, sztruksowy. Rozmiar 38, raczej na niższą osobę (na moje 180cm jest za krótki). 5żł
image

4. NOWA piękna bluzka w japońskim stylu firmy Next. Bardzo elegancka, czarna w bladoróżowe kwiaty. U góry guziczek, z boku ukryty zamek. Rozmiar z metki 14 (42), moim zdaniem to takie 40/42. Szerokość pod pachami 45x2, w pasie 39x2. Długość od ramienia 57cm. Materiał się nie rozciąga.
Kupiłam i nie zdążyłam ubrać, a teraz jestem w ciąży i już w nią nie wejdę :( 15zł
image

5. NOWE figi - 5szt. Kupione na Allegro, okazały się za małe i od tej pory leżą w szufladzie - oderwałąm tylko niepotrzebnie metki. Rozmiar z metki to XXXL, ale to jakieś nieporozumienie - szerokość u góry to ok. 30x2 i rozciągają się mniej więcej do 37cmx2, także jakieś M/L.
2 wzory - czarne i brązowe z koronką w przodu oraz 2x czarne i 1x białe z koronką po bokach.
Cena za zestaw 10zł.
image

6. sukienka na wesele lub inną imprezę. Sznurowana z tyłu jak gorset, więc bardzo ładnie się dopasowuje. Na dole szeroka. Na ramiączkach. Cienka satyna, w sam raz na teraz na lato. Złoto-brązowa. Do sukienki cienkie bolerko.
Rozmiar z metki 42, ze względu na wiązanie moim zdaniem może być też 40. Orientacyjna szerokość w biuście 45x2 (można regulować), długość całości 100cm.
Sukienka ubrana raz na wesele, stan oceniam na dobry+ ze względu na dwa malutkie zmechacenia z przodu - ze względu na wzorzystość sukienki praktycznie ich nie widać, jeśli ktoś o nich nie wie, to ciężko zauważyć, ale wolę napisać. Zaznaczyłam oba na drugim zdjęciu. 30zł.
image
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
Proszę wymierzyc żakiet, wstepnie rezerwuje.
Szerokość pod pachami 46x2, szerokość w pasie 40x2, długość całości 58cm.
jeszcze rękaw od pachy w dol;)
40cm :)
rękawy za krótkie :(
Szkoda.
Może ktoś inny?
Może ktoś się dzisiaj skusi :)
Podbijam wieczornie :)
Hop na niedzielę :)
Do góry!
Zapraszam :)
jaki to rozmiar yej czerwoenej sukienki?czy na 34/36 będzie dobra?pozdrawiam
Wszystkie wymiary są w opisach :) Można też przymierzyć na Morenie.
Trudno mi ocenić, czy coś będzie dobre na 34/36, bo nigdy nie nosiłam takiego rozmiaru :)
Może dziś?
majteczki aktualne?
Wszystko aktualne :)
Mog;łabyś podać swój email? :) będziemy się kontaktować przez pocztę poniewaz nie mam konta na forum
agazielinska87@gmail.com
Czy bym mogła się dowiedzieć o szerokość pod pachami w sukience? A gdzie byłby ew. odbiór?
Szerokość mniej więcej 46x2, ale można regulować wiązaniem. Mój biust 96cm spokojnie wchodził :)

Odbiór na Morenie.
Figi nieaktualne, reszta dostępna :)
Może jeszcze ktoś zainteresowany :)
Ciuszki aktualne!
To jeszcze raz do góry :)
Zapraszam!

Inne tematy z forum Morena

Kusocińskiego (15 odpowiedzi)

Morena to dzielnica ceniona za dogodną infrastrukturę, szeroką ofertę handlową, edukacyjną i...

Unikat (5 odpowiedzi)

Inwestycja powstaje na Morenie, jest to wygodne miejsce do życia zarówno dla rodzin, jak i dla...

Bieganie zimą (23 odpowiedzi)

Witam szukam chętnych na wspólne bieganie raczej amatorów :-). Najlepiej z okolic Nałkowskiej,...

do góry