Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
włos w łososiu i niekompetentna obsługa wątek zamknięty Opinia ta dotyczy tylko ostatniej wizyty w Restauracji Clabe w sobotę 2 lipca...
~Ali
1

ostatnia odp. 14 lat temu

dodano: 3 lipca 2011

Polecam wątek zamknięty Bardzo fajne miejsce ze smakiem. Nie otrzymali u mnie max punktacji z 2...
~KJ
-

dodano: 3 lipca 2011

rewelacja wątek zamknięty bardzo pyszne jedzonko, szczególnie polecam pierogi z sarniną i podsmażanymi...
~marcin
-

dodano: 24 marca 2011

Rewelacja ! ! ! wątek zamknięty Polecam ten lokal z czystym sercem, obsługa perfekcyjna, a do tego jedzonko...
~EWELINA
-

dodano: 23 marca 2011

Ciekawe miejsce wątek zamknięty po przejrzeniu menu ma sie wrazenie ze to drink bar a nie restauracja. Dan...
~Ma
-

dodano: 28 lutego 2011

miejsce idealne!!!! wątek zamknięty Pierwszy raz odwiedziłam clebe podczas szkali kulinarnego gdynia 2010 - byłam...
~asia
-

dodano: 10 stycznia 2011

polecam wątek zamknięty Prosba ogromna do managera aby zmienic karte lub dodac do niej wiecej...
~Pablo
-

dodano: 7 grudnia 2010

Ogromne zaskoczenie wątek zamknięty Jesteśmy bardzo zaskoczeni tym miejscem. Badzo miła i kompetentna obsługa,...
~Adam
-

ostatnia odp. 15 lat temu

dodano: 25 lipca 2010

Rewelacja!! wątek zamknięty Rewelacyjne jedzenie, naprawdę wysoki poziom kulinarny ! Bardzo miłe...
~Kamyk
-

dodano: 9 maja 2010

Kawiarnia z klasa! wątek zamknięty Przemila, urocza i dyskretna obsluga, wysmienite desery i gorace napoje...
~Tomasz
1

dodano: 20 lutego 2010

Jedyne takie miejsce w Gdyni wątek zamknięty Polecam łososia oraz desery. Rewelacyjna kuchnia, uważam, że najlepsza w...
~Zachwycona
-

dodano: 30 marca 2010

NAJLEPSZA KAWIARNIA W TRÓJMIEŚCIE !! wątek zamknięty Kawiarnia Clabe to naprawde niesamowite miejsce. Widać ,że włożono w to dużo...
~C.U.
-

dodano: 25 lutego 2010

naprawdę warto ;-) wątek zamknięty Byłyśmy z przyjaciółką dziś w CLABE. Wrażenia? POLECAMY WSZYSTKIM ;-)...
~A i J
-

dodano: 11 stycznia 2010

NIESAMOWITE MIEJSE wątek zamknięty Ludzie, ja tam trafiłem przez przypadek ale teraz nie wyobrazam sobie innego...
~kacper matuszewski
-

dodano: 8 stycznia 2010

godne polecania wątek zamknięty bardzo miła obsługa.piękna dekoracja,muzyka dopasowana do wnętrza...
~mirabelll
-

dodano: 29 grudnia 2009

FAJNE KNAJPKA wątek zamknięty CIEKAWE MIEJSCE O CIEPŁYM WNĘTRZU Z NOWATORSKIMI ROZWIĄZANIAMI I WPADAJĄCĄ W...
~AGNIESZKA
-

dodano: 21 grudnia 2009

testowa wątek zamknięty testowa opinia
~Katarzyna
-

dodano: 10 grudnia 2009

Perełka wątek zamknięty Klimatyczne miejsce, niezatłoczone, wręcz puste - dania wyśmienite, duże,...
~Macias
-

dodano: 1 listopada 2009

clabe restauracja dla koneserów wątek zamknięty Polecam serdecznie ten lokal wszystkim ceniącym dobre jedzenie,ja jako...
~Zibi
-

dodano: 9 września 2009

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
21

19

wątków

do góry