Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
Anna Wiktoria - opinia wątek zamknięty nowy temat Pan doktor Igor i cały personel, świetni ludzie!!!! Nawet kiedy jestem za...
~Anna Wiktoria
1

ostatnia odp. 9 godzin temu

dodano: 30 listopada 2020

kamilaw - ocena nowy temat najlepszy dermatolog. wyprowadził mnie z naprawde zaawansowanego nużeńca....
~kamilaw
1

ostatnia odp. 10 godzin temu

dodano: 1 grudnia 2023

Haneczka - ocena nowy temat Zdecydowanie polecam wizytę u Pana Doktora. Bardzo dobrze dobrał mi leki i...
~Haneczka
1

dodano: 23 stycznia 2024

M_R - ocena nowy temat Świetny lekarz i człowiek.Potrafi słuchać, doradzićgodny zaufania.Polecam...
~M_R
1

dodano: 23 lipca 2024

Piotr - ocena nowy temat Bardzo dobra placówka dermatologiczna. Kompleksowo i na nowoczesnym sprzęcie....
~Piotr
1

dodano: 9 kwietnia 2025

Karolina - ocena nowy temat Bardzo polecam doktora Igora! Wycięcie znamienia - poszło szybko i w ogóle...
~Karolina
1

dodano: 29 lipca 2025

Martyna - ocena nowy temat Z całego serca polecam doktor Sławińską! Pani doktor wykonała u mnie bardzo...
~Martyna
1

dodano: 29 lipca 2025

Mirek - ocena nowy temat Super ogarnięty gość. Niby miałem błahy problem, bo kurzajki, ale jako jedyny...
~Mirek
1

dodano: 30 lipca 2025

Alicja - ocena nowy temat Najlepszy dermatolog u jakiego byłam - miły, robi szczegółowy wywiad, zawsze...
~Alicja
1

dodano: 7 sierpnia 2025

Joanna - ocena nowy temat Profesjonalne podejście i sprawne usunięcie włókniakow. Pani Doktor...
~Joanna
1

ostatnia odp. 11 godzin temu

dodano: 10 sierpnia 2025

Marlena - ocena nowy temat Doktor Igor to rzeczowy i konkretny dermatolog, po chwili wywiadu i...
~Marlena
1

dodano: 25 sierpnia 2025

Paninka - ocena nowy temat Bardzo dobra lokalizacja i ładne gabinety, Panie na recepcji miłe i pomocne,...
~Paninka
1

dodano: 26 sierpnia 2025

Dorota - ocena nowy temat Zabieg mezoterapi był o wiele łatwiejszy i przyjemniejszy niż mogłoby się...
~Dorota
1

dodano: 27 sierpnia 2025

Marcin - ocena nowy temat Konsultacja dermatologiczna przebiegła bardzo profesjonalnie i pomogła mi...
~Marcin
1

dodano: 1 września 2025

Marlena - ocena nowy temat Zadowolona klientka świeżo po wyjściu z gabinetu poleca ;D
~Marlena
1

dodano: 30 sierpnia 2025

Marcela - ocena nowy temat Wszystko ekstra, nowoczesny sprzęt, polecam.
~Marcela
1

Anna - ocena nowy temat Wszystkie brodawki i znamiona przebadane, wizyta na wycięcie największej...
~Anna
1

K. Goniewicz - ocena nowy temat Doktor Igor wreszcie rozwiązał problem z wrastającym paznokciem u mojego...
~K. Goniewicz
1

dodano: 2 września 2025

Nikola - ocena nowy temat Najlepszy dermatolog u jakiego byłam!
~Nikola
1

Diana - ocena nowy temat Obawiałam się czym jest zmiana skórna ale pan doktor na szczęście potwierdził...
~Diana
1

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry