Clinica Dermatologica lek. med. Monika Konczalska

Dermatolodzy Medycyna estetyczna Wenerolodzy Depilacja laserowa

Temat
Autor
Odpowiedzi
Data
lek. med. Monika Konczalska wątek zamknięty Chciałam zwrócić uwagę na niespotykane podejście do pacjenta. Dr Konczalska z...
~Anna
-

ostatnia odp. 8 lat temu

dodano: 19 kwietnia 2018

Polecam każdemu wątek zamknięty U tej Pani doktor byłem skierowany od dr Michajłowskiego. Mimo początkowego...
~Pacjent
1

ostatnia odp. 10 lat temu

dodano: 30 października 2015

Nie mam do czego się przyczepić wątek zamknięty Pani Monika to uśmiechnięty człowiek - sympatyczna, normalna - nie lekarska,...
~Gosia
1

dodano: 5 listopada 2015

Nie ma się co wstydzić wątek zamknięty Bardzo dobra Pani doktor. Serdecznie Polecam. Potrafi zachować się...
~Rudy
1

dodano: 11 lipca 2015

Wszystko tak jak się należy wątek zamknięty Serdecznie Polecam Panią Monikę - świetny lekarz, cudowny dermatolog. To...
~Irena
1

dodano: 12 lipca 2015

Nie ma się czego bać wątek zamknięty Po prostu serdecznie polecam wszystkim, którzy się boją tej niezbyt...
~Witold
1

dodano: 23 lipca 2015

Dziękuję i polecam wątek zamknięty Chciałam tym komentarzem podziękować Pani doktor za to że jest bardzo dobrym...
~Paula
1

ostatnia odp. 11 lat temu

dodano: 24 czerwca 2015

Serdecznie dziękuję wątek zamknięty Pani Doktor - profesjonalne podejście, szczegółowy wywiad, badania - leczenie...
~Mariusz
1

dodano: 29 maja 2015

Dokładnie tłumaczy wątek zamknięty Polecam. Pani Doktor wszystko dokładnie tłumaczy, są już pierwsze efekty...
~Aneta
1

dodano: 30 kwietnia 2015

Polecam! wątek zamknięty Miła, kompetentna, sympatyczna, cierpliwie odpowiadała na pytania. Fajnie by...
~Anna
1

dodano: 24 kwietnia 2015

Aktualnie na forum: 1 użytkownik (1 gość)

Regulamin forum | Kontakt:
do góry