Widok

'Clubbing-3 w 1'

'Clubbing-3 w 1' Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: 'Clubbing-3 w 1', 11 lipca 2008 - 22 września 2008 godz. 21.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bzdura i oszustwo

Indywidualne zasady selekcji polegają na tym że bez karty nie wejdziesz po godzinie 22 no chyba ze lubisz dlugie pogadanki z "selekcjonerem". Nie mam problemu z wchodzeniem do żadnej knajpy z selekcją za wyjątkiem atelier a teraz będę bojkotować również paprykę i soho bo nie zamierzam płacić 15 pln za wejście do klubu do którego wejść nie mogę !!!!!!!!!!!!

uwłaczjące

Doprawdy przekroczenie progu klubu korzystającego z nazwy Atelier jest łamigłówką na którą zdecydowanie szkoda mi życia. Karty klubowe dla cioci królika? Żeby w istocie tak było...Wybaczcie moi drodzy, ale NIE. I ten żenujący klimat "co to nie my". No właśnie nie wy. I zdaje się, że coraz więcej świadomych(a parających się i owszem artystycznymi dziedzinami) ma podobne odczucia.

Inne tematy z forum Rozrywka

Cyrk na wodzie Imperial Show (4 odpowiedzi)

Magia, która zapiera dech w piersiach! Otwórz drzwi do świata magii, gdzie spektakularne...

IRONMAN 2026 Gdynia (13 odpowiedzi)

Gdynia wróci na mapę światowego triathlonu już 19 lipca 2026 roku. Ironman 70.3 Gdynia to jedno...

Sztafety Enea 5150 Gdynia (3 odpowiedzi)

W 2026 r. ponownie na starcie Enea 5150 Gdynia staną do rywalizacji sztafety triathlonowe....

do góry