Widok

'Clubbing-3 w 1'

'Clubbing-3 w 1' Temat dostępny też na forum:
Opinie do imprezy: 'Clubbing-3 w 1', 11 lipca 2008 - 22 września 2008 godz. 21.00
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

bzdura i oszustwo

Indywidualne zasady selekcji polegają na tym że bez karty nie wejdziesz po godzinie 22 no chyba ze lubisz dlugie pogadanki z "selekcjonerem". Nie mam problemu z wchodzeniem do żadnej knajpy z selekcją za wyjątkiem atelier a teraz będę bojkotować również paprykę i soho bo nie zamierzam płacić 15 pln za wejście do klubu do którego wejść nie mogę !!!!!!!!!!!!

uwłaczjące

Doprawdy przekroczenie progu klubu korzystającego z nazwy Atelier jest łamigłówką na którą zdecydowanie szkoda mi życia. Karty klubowe dla cioci królika? Żeby w istocie tak było...Wybaczcie moi drodzy, ale NIE. I ten żenujący klimat "co to nie my". No właśnie nie wy. I zdaje się, że coraz więcej świadomych(a parających się i owszem artystycznymi dziedzinami) ma podobne odczucia.

Inne tematy z forum Rozrywka

Hype Disco 80 festiwal 2026 (5 odpowiedzi)

Sandra, Boney M, Londonbeat na jednej scenie. Nie przegap największego wydarzenia Disco 80 w...

Garden of Lights - Ogród Świateł - Mały Świat (27 odpowiedzi)

Już tej jesieni Park Kolibki w Gdyni rozbłyśnie milionem świateł, zamieniając się w miejsce,...

Hooverphonic (4 odpowiedzi)

Hooverphonic, kultowy belgijski zespół znany z unikalnego połączenia popu, rocka i elektroniki,...

do góry