Widok

Cluby Cocomo w Polsce to ukryty burdel

Moze i w klubie nie dają dotykać panienek i wszyscy mówią że zero seksu ale wszystkie te laski które tam pracują jeżdżą po lokalach w całej Polsce. Mają wynajęte mieszkania przez właścicieli klubu a ogłoszenia tych panienek są zamieszczone na stronie ROKSA z numerem do tzw. kierowniczki. Stąd tak wysokie zarobki dla tancerek które w tydzień potrafią wyrwać więcej jak 3 klocki na rękę. Skąd to wiem - spotykałem się z laską która tam tańczyła wiem wszystko od podstaw. Właściciele recydywa odłamy tzw. mafii polskiej dziwie się że policja się tym nie zajmuje a powinna. Dziewczyny które tańczą mają szkolenia i przede wszystkim pranie mózgu za kasę zrobią wszystko. Kierowniczki a tak naprawdę zaganiaczki czy burdel matki pilnują je by robiły co trzeba. Raz pracują w Poznaniu raz w innym mieście polecam lektóre ze zdjęciami na Roksie
popieram tę opinię 12 nie zgadzam się z tą opinią 5
spotykałeś się z dziewczyną, która się puszcza za kasę?
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 3
..i postanowiłeś się ze zemścić za brak darmowego numerka czy to tylko moralne oburzenie?
popieram tę opinię 14 nie zgadzam się z tą opinią 5
"Skąd to wiem - spotykałem się z laską która tam tańczyła wiem wszystko od podstaw. Dziewczyny które tańczą mają szkolenia i przede wszystkim pranie mózgu za kasę zrobią wszystko."

Potrafisz sobie wybrać kobietę.
Nie wiedziałem, że na świecie jest tylu idiotów, dopóki nie poznałem internetu.

Stanisław Lem
popieram tę opinię 18 nie zgadzam się z tą opinią 0
Co Ty piszesz za głupoty, pewnie nie pracowała w go go tylko w agencji towarzyskiej a Ty nie wiesz jaka jest różnica.
Albo okłamywała Ciebie:(

Poza tym - pewnie złamała Ci serce a teraz ja oczerniasz, po co ???

w Klubach go go nie świadczy się usług seksualnych.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 5
Do ktosia: ta laska pewnie zrobiła Ci tylko lodzika, a Ty chciałeś więcej, tak ?? A może pokłóciłeś się o stawkę za godzinę (wg. Ciebie za wysoką) jaką ona bierze ??! I dlatego mścisz się na tym forum.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 14
P.S. Jak już musisz ~Ktosiu sobie ulżyć, a nie masz stałej partnerki to zawsze pozostaje włączenie np. redtube i (propozycja dla fetyszystów) kupno gumowej lali z dużymi balonami / pupą. Lepsze to niż wypisywanie bzdur bez żadnego pokrycia.
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 5
Jesli pracownica Cocomo spotkała sie z Toba poza godzinami pracy na pewno zostały bądź zostaną wyciągnięte poważne konsekwencje tego czynu. W klubie jest całkowity zakaz świadczenia jakichkolwiek usług seksualnych przez pracowników w czasie pracy jak i poza nią... Poza tym gratuluje spotkania z prostytutką.. świadczy to tylko o Tobie, że musisz płacić za tego typu usługi. Pozostaje mi zyczyc autorowi wątku jedynie powodzenia aby nie musiał wiecej płacić za tego typu usługi. Żenada
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2
OWSZEM cocomo TO JEST burdel !!!!

I bardzo dobrze, że o tym się pisze w internecie, bo może uchronić to mniej pojętne dziewczyny od wdepnięcia w tą kupę !!!!
Jak możecie hejtować kogoś, kto o tym mówi ?? wiadomo , że chce ostrzec.

SZukają oni dziewczyn gdzie się da, sama otrzymałam kilkanaście ofert pracy u nich mimo że już raz byłam na rozmowie i odmówiłam, to scoutów mają mnóstwo !!
Z jakiej innej racji HOSTESSA, a nie tancerka, bo ich ogłoszenia pracy dotyczą także hostess do promocji drogich alkoholi, ma zarabiać 10 tys. zł miesięcznie ??? Na czym ma polegać praca hostessy w clubie go-go???
Otóż mają one podchodzić do klientów i namawiać ich na drinki od 500 do 150000 zł. W jaki sposób namówić klenta na drinka za 15 tys.?? Kto płaci za ładne oczka czy nawet za patrzenie się przez chwilę w dekold dziewczynie w klubie go-go? Tak, postawiliby drinka, nawet za 50 zł, ale za 15 tysięcy? żeby tylko dotrzymała towarzystwa? kto w to wierzy niech się odezwie ... Od drinka dziewczyna ma 15%...
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 0
Od 500 max. wg. mnie 1000 zł (chyba, że klient jest pijany) ma te 15 % i już ma na waciki ;D
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Praca

Życie za granicą to też nie bajka... (49 odpowiedzi)

Obserwowałam to forum jeszcze w momencie, kiedy byłam w Polsce i tak jak większość z Was...

Własny biznes do 40 tyś zł (22 odpowiedzi)

Witam macie może jakieś pomysły na własny biznes z budżetem do 40 tyś zł ?? Myślałem nad prostym...

Praca za granicą dla elektryków, ślusarzy, spawaczy (4 odpowiedzi)

Marine Ship Service jest dynamicznie rozwijającą się firmą, poszukujemy pracowników na...

do góry