Widok

Co Ludzie Powiedzą

Karczemki Co? Gdzie? Kiedy? Temat dostępny też na forum:
Już w sobotę od godziny 15:00 zapraszamy wszystkich na otwarcie bistro Co Ludzie Powiedzą. Sprawdźcie, jakie lokalne bistro może być smaczne i gościnne
popieram tę opinię 10 nie zgadzam się z tą opinią 9
Nie wystarczy zainwestować w wystrój i menu. Trzeba zainwestować w marketing żeby to miejsce sprzedać. I nie mówię tu o social media bo ci co mają kasę i lubią jeść nie używają w większości Facebooka:)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

ja chciałem się zapytac, czy zmienili sie u Was szefowie kuchni? nie chce niepokoić nikogo, ale moje ostatnie wizyty u Panstwa troszke pozostawiają do życzenia :( zupy z nowego menu są naprawde mało smaczne :( lunche są lepsze! zeberka na 3plus, burger nie byl dosolony- dlaczego nie ma frytek? bardzo biednie :(
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 6
ciekawa nazwa, życze powodzenia w biznesie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Mozna też zmienić pracę.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Wychodzi na to że "Co ludzie powiedzą" to miejsce tylko dla bogaczy ...Skoro przeciętny Kowalski mówi że mogło by być trochę taniej...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

Przynajmniej będzie miejsce w knajpie dla tych którym te ceny odpowiadają.
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

no to profeska pełną parą w takim razie :D
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ceny pizzy się nie zmieniły, ceny od otwarcia były inne niż te podane na ulotkach
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1

hahaha widzieliscie nowe menu ???? ceny jeszcze wyzsze niz w poprzednim- oni na glowe upadli- pizza najtansza byla za 23, teraz jest za 25, wczesniej pizze z 25 zl podskoczyly teraz do 27- co za zdzierstwo- masakra!!!
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 1

Czytanie ze zrozumieniem się kłania. Napisałam że mogłoby być trochę taniej,a nie że jest strasznie drogo....
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 1

Może powinniście zmienić prace. Mi sie wcale nie wydaje żeby tam było jakoś strasznie drogo.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 5

Polecam! Jedzenie smaczne ,miła obsługa i bardzo przytulne wnętrze. Jak na osiedlową knajpkę to faktycznie mogłoby być trochę taniej!
popieram tę opinię 4 nie zgadzam się z tą opinią 1

Ja tez polecam! Smacznie! Bardzo smacznie!
Ceny mogłyby być niższe!
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 2

A ja byłam i polecam ;) ceny sa normalne, niewygorowane. Jedzenie naprawde dobre. Na pewno jeszcze wpadnę gdy znow nie bede miala pomyslu na obiad :)
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ceny podobne jak na starowce w gdansku ,takze dlugiej przyszlosci nie wroze .zamiast wypic piwo z kija za 9 zl I popatrzec na samochody ,wole we feeshu kupic 4 w tej cenie
popieram tę opinię 5 nie zgadzam się z tą opinią 9

Kto pisze takie komentarze ? Gimnazjaliści ? Konkurencja ? Jeśli konkurencja, to jesteście żałośni, żeby coś powiedzieć, to trzeba iść, spróbować, ale tak to już u Nas jest...Negatywów tysiące, o wszystkim, narzekanie...Może wreszcie jakieś pozytywy z życia ?
popieram tę opinię 19 nie zgadzam się z tą opinią 4

Troche szkoda że nie pos*aliście sie po drodze ta kupa z makaronem. Mhahaha
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 0

Szkoda, że sztucce, ktorymi trzeba jesc potrafia caly dzien spedzic na stole w kubku, obmacane sto razy. Dokladacie tylko te brakujace.
Po pierwszej wizycie i skosztowaniu makaronu, mielismy synchroniczna sr*czke z partnerka jak na zawolanie, ledwo do domu zdazylismy wrocic.
Ceny troche przesadzone, tak o 30%, jak na osiedlowe bistro.
Jedzenie niedoprawione np. niesolony makaron. Rowniez troche zieleninki przydaloby sie a nie 2 listki pietruszki ;)
To ludzie powiedzą :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 17

Jadłam dwa razy w Bistro. Jedzenie smaczne. Słownik PWN mówi - bistro "rodzaj baru". Dla mnie cenowo to raczej rodzaj restauracji ;p
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 6

Polecam z całą rodziną jedliśmy tam już 3 razy , naprawdę smaczne jedzenie nie oklepane , świeże, ceny ok.
popieram tę opinię 6 nie zgadzam się z tą opinią 5