Widok
A może przestaniecie w końcu narzekać na wszystko dookoła? Powinnismy się cieszyć, ze wreszcie jest przytulne miejsce na osiedlu, gdzie jest smacznie i panuje miła atmosfera. Ceny nie są wysokie jak na tej jakości produkty. Moze rzeczywiście właściciele wyciągną wnioski czego oczekują mieszkańcy ale po co zaraz tak krytykować ?
My juz byliśmy i na pewno odwiedzimy jeszcze nie raz. Wazne, ze ktoś sie stara - kibicujemy! :)
My juz byliśmy i na pewno odwiedzimy jeszcze nie raz. Wazne, ze ktoś sie stara - kibicujemy! :)
Pisząc o nowym menu i promocjach nie chciałem bronić żadnej konkurencji...
W okolicy nie ma konkurencji... Bella czy Alicante?? To lokale bardzo słabej jakości...
Do godziny 21 jest Auchan Gd, ie można coś zjeść... Otworzyli również nowy bar z burgerami na szadolkach...burger menu(frytki, napój, burger), 18 zl
A ceny są zdecydowanie za duze w osiedlowy barze....
Nie jestem z żadnej konkurencji...
Mieszkaniec żółtego szeregu....
W okolicy nie ma konkurencji... Bella czy Alicante?? To lokale bardzo słabej jakości...
Do godziny 21 jest Auchan Gd, ie można coś zjeść... Otworzyli również nowy bar z burgerami na szadolkach...burger menu(frytki, napój, burger), 18 zl
A ceny są zdecydowanie za duze w osiedlowy barze....
Nie jestem z żadnej konkurencji...
Mieszkaniec żółtego szeregu....
na kokoszkach jest pizzeria prosto z ognia. Uważam, że jest całkiem przyzwoita. Jadłem tylko i wyłącznie na miejscu, nie ma do czego się przyczepić.
Alicante oraz Bella, to sanepid powinien zamknąć.
Co do restauracji co ludzie powiedzą, to fakt menu powinni zmienić i trochę ceny zmniejszyć.
Lunch fajna opcja, ale 25 zł ?
Alicante oraz Bella, to sanepid powinien zamknąć.
Co do restauracji co ludzie powiedzą, to fakt menu powinni zmienić i trochę ceny zmniejszyć.
Lunch fajna opcja, ale 25 zł ?