Widok

Co bardziej zaciemnia roleta czy żaluzja ?

Rodzina i dziecko Temat dostępny też na forum:
Musze zrobić ciemną noc w pokoju u młodego bo jak się budzi o 6 i widzi ze już jest jasno to wstaje i koniec spania. Mam tam rolete ale taką zwykła z Castoramy, myslałam o czyms lepszym bardziej zaciemniającym. I z tego co wypatrzyłam to sa albo rolety zaciemniajce albo zaluzje .... I co lepsze ? Co zrobi większą ciemnice :)
image
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0
U mnie zawsze szczegolnie latem od 4-5 było słońce w pokoju,nie do wytrzymania.
Kupilismy rolety te na zamówienie w Castoramie granatowe i te ciut grubsze od tych zwyklych i teraz jest o niebo lepiej ,nic nie przeswituje i jest ciemno w pokoju:)
image.
[url=http://www.suwaczek.pl/][img]
image
lepsze rolety takie podgumowane albo z grubszego nieprzepuszczającego światła materiału
Ja mam niby takie rolety w pracy zaciemniające kupe kasy kosztowały i ogolnie nie zwracałam na nie uwagi do dzisiaj. Tez od rana jest słońce w tej sali co się znajdują i powiem ze szału nie ma :( dalej przeswitywało .... Chyba zabetonuje okno i tyle :)
image
ja mam rolety ciemna zieleń i podgumowane i jest czarno w pokoju
ponoc podgumowane lepiej zaciemniaja ale u nas wystarczyly zwykle tylko ciemne

Ja mam żaluzje drewniane-ciemny mahoniowy brąz - jestem zadowolona bo w sypialni mam ciemno, właśnie brałam to pod uwagę bo córka śpi z nami w pokoju.
image
image

image
A ja mam zwykle zaluzje... i nie zaciemniaja prawie w ogole, o 5 jest piekne slonce u nas w domu... :) takze raczej nie polecam

Corce na szczecie to nie przeszkadza :)
image
Ja mam żaluzje, z tych cienkich i świetnie się sprawdzają.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
Ja mam bordowa rolete w sypialni i jest fajnie rano słonce nie przeswituje,jest miło i przytulnie roleta 140 KOTOWAŁA nAS JAKIES 120zł z mocowaniami na rame okienna i jestesmy zadowoleni :)
image
image
ja mam rolety podgumowane wogole nie przepuszczaja swiatla
image

image
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0
ja mam zwykle zaluzje i niestety wieczorem, a pozniej nad ranem jest jasno w chalupie
image
image

Kupiłem http://www.limar.biz.pl/przerozne-rodzaj-zaluzji/ bardzo skutecznie.

Inne tematy z forum Rodzina i dziecko bez ogłoszeń

ładne meble dla dzieci "Meblik" (78 odpowiedzi)

Wczoraj byłam w fajnym sklepie z mebelkami dla dzieci. Bardzo mi się podobały i chyba skuszę się...

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? (20 odpowiedzi)

Któraś z was korzystała z ROLLMASAŻU? jak się ubrać na taki zabieg? jak to działa i czy działa ?

Obniżenie /wypadanie macicy (1238 odpowiedzi)

Dziewczyny, które macie obniżenie /wypadanie macicy jak sobie radzicie? Ćwiczycie czy operujecie...

do góry