Widok

Co budują przed Bojanem od strony Chwaszczyna?

Cześć, czy wiecie Co budują przed Bojanem od strony Chwaszczyna? pełno sprzętu ciężkiego...
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 0

kosmodrom buduja,pierwsza baze szkoleniowa do lotow kosmicznych... w um gdynia jest info.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 18

zawsze się znajdzie jakiś głupawy pryszczaty Jasio
popieram tę opinię 11 nie zgadzam się z tą opinią 1

Slyszalem kiedys o jakiejs trasie, ulicy w sensie, nie pamietam jak ja nazywali "Leborska"? Chyba
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 4

Słyszałem o bramkach...Ma być płatny wjazd do Bojana,a przed bramkami sklepy z towarem bezcłowym
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 9

też słyszałem o bramkach, mają wyłapywać istoty takie , jak ty które oparły się ewolucji i pozostały na poziomie małpy
popieram tę opinię 7 nie zgadzam się z tą opinią 3

Ej ludzie wy tak na serio ? Nie potraficie odpowiedzieć rzeczowo na wątek , pytanie tylko drwicie !? To po co się w ogóle wypowiadacie ? Co wami kieruje ?
Żenujące !
popieram tę opinię 13 nie zgadzam się z tą opinią 0
Trasa kaszubska
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 1
Budowa trasy kaszubskiej zacznie sie w 2019 wiec to cos innego. Przeczytaj harmonogram prac
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 0

Inne tematy z forum Bojano

Koinonia Jan Chrzciciel Bojano wspólnota destruktywna czy.........No właśnie co? (697 odpowiedzi)

Przez roku czasu wraz z żoną uczęszczałem do domu modlitwy wspólnoty Koinonia Jan Chrzciciel z...

siedziba urzędu (5 odpowiedzi)

Czy to prawda, że nowa siedziba urzędu naszej gminy jest na gruncie i w budynku należącym do wójta?

Ferma drobiu (24 odpowiedzi)

Witam, planuję zakup domu oddalonego ok 400 m od fermy drobiu. Czy zapach w ciepłych miesiącach...

do góry