Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-11
                    
                        Pytanie do ekspertek mięsnych o kurczaka
Narobiłam sobie smaka na Generała, jadłam daaaaawno temu, jeszcze za czasów liceum  u kumpeli. Dobry był. 
I pytanie: kupuje...
                        rozwiń                    
                    
                        Pytanie do ekspertek mięsnych o kurczaka
Narobiłam sobie smaka na Generała, jadłam daaaaawno temu, jeszcze za czasów liceum  u kumpeli. Dobry był. 
I pytanie: kupuje całego kurczaka w mięsnym i co dalej? Zawsze uciekałam z kuchni, gdy mama zaczynała "coś" robić z całym kurczakiem, no i mam braki w edukacji kulinarnej. Czy trzeba go jakoś specjalnie czyścić, niby jest wypatroszony, no ale co oprócz płukania i oskubania z ewentualnych piór z nim robicie?
                    
                    zobacz wątek
                    
                        13 lat temu
                        ~Skowroniasta