Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-11
Jak dobrze zeszyjesz - to nie wyjdzie :]
jak moja Mama zaczęła tłumaczyć jak się trybuje kurczaka (chciałam Ci to napisać) - to dałam sobie spokój ;) bo dla niej wszystko...
rozwiń
Jak dobrze zeszyjesz - to nie wyjdzie :]
jak moja Mama zaczęła tłumaczyć jak się trybuje kurczaka (chciałam Ci to napisać) - to dałam sobie spokój ;) bo dla niej wszystko jest takie proste i oczywiste, że nawet nie umie wytłumaczyć ;P
potrawka też dobra ;P
sama nigdy całego nie trybowałam - nie miałam takiej potrzeby :] ale wycinanie kości z udek było straszne tylko zanim zaczęłam to robić ;P wcale nie jest trudne :]
z całym pewnie jest podobnie - tylko trzeba do tego dojść ;) wyrobić sobie technikę :] i ćwiczyć :)
zobacz wątek