Re: Co-dzisiaj-szykujecie-na-obiad-Forumki-cz-13
Asiunia - tam w linku są 2 przepisy (jeden w komentarzach) - jedna szkoła mówi o gorącej zalewie, druga o wystudzonej :]
ja podgrzałam tylko tyle żeby cukier się rozpuścił przy...
rozwiń
Asiunia - tam w linku są 2 przepisy (jeden w komentarzach) - jedna szkoła mówi o gorącej zalewie, druga o wystudzonej :]
ja podgrzałam tylko tyle żeby cukier się rozpuścił przy mieszaniu :] ja taką ciepłą zalałam kapuchę :] i dałam tylko 1 ząbek czosnku - ale robiłam połowę porcji :] i też dałam wodę - jak w 2 przepisie :] tylko dużo mi tej zalewy wyszło - że jak kapustę wyciągam z zamykanej michy to muszę ją odciskać ;) ale to kwestia wprawy i zaprzyjaźnienia się z przepisem ;)
w sobotę albo w niedzielę znowu zrobię porcję surówki :] normalnie zakochałam się w niej :]
pycha z koperkiem i bez :))))
zobacz wątek